Zavar, ha a feleségem "szerelmemnek" hívja a gyerekünket. Nincs igazam?
Figyelt kérdés
Már régebben is okozott ez köztünk problémát, mert szerinte normális dolog, de nekem egyszerűen bántja a fülemet. Mindig azt mondja, ha rászólok, hogy: ó, hát tudod hogy nem úgy értem. Máshogy pedig nem lehet érteni, én is mérhetetlenül szeretem, de köze nincs a szerelemhez. Nem szeretném, ha a gyerekben emiatt torz kép alakulna ki a szerelemről, mert lassan már ő is megérti a szónak a jelentését. Emellett kellemetlen mikor ismerős/családtag előtt szól, hogy "szerelmem" és mindenki azt hiszi hozzám beszél közben meg a gyerekhez. Szerinte viszont ez természetes, mindenki így hívja a gyerekét. Nem akarok állandóan ezen vitázni, van elég bajunk, de mégis nagyon bántja a fülemet. Hogyan értessem meg vele, hogy ez nem jó? Vagy én fogadjam el, hogy ez a módi?2022. jan. 7. 17:34
31/32 anonim válasza:
Baromság és idiótán hangzik, idiótaságra tanítja a gyerekeket is. Nem igaz, hogy ennyire rohadt nehéz felfogni.
32/32 anonim válasza:
Te jó ég...
Ha nem szellemi fogyatékos gyerekről van szó, akkor nem, nem lesz fogalomzavaros a gyerek. Egy egészséges gyereknek aki beszél magyarul, automatikusan kapcsol az agya, és megtudja különböztetni a szezon a fazontól.
Komolyan, el sem tudom képzelni, hogy bárkinek ettől baja legyen.
Én 23 éves vagyok, anyám egész életében "szívem"-nek szólított és szólít is a mai napig, és mégsem hittem soha azt, hogy én az egyik szerve vagyok.
Elég betegesen gondolkodnak itt egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!