Hány évesen kell tudniuk például hogy hogyan hívják őket?
Az én lányom meg 2 éves múlt, amikor rájöttem, hogy meg nem is mondtam neki, mi a vezetékneve 🤣
Tenyleg szerintem főleg attól függ, a szülő tanítja-e, vagy szóba kerül-e valami okból.
Attól függ. Nekünk a lakcimünk nagyon egyszerű. Az utca is meg a szam is, más meg nincs.
A vezetekneve ellenben hosszú, dugig mássalhangzótorlódással. Szegény mondja, de senki nem érti. Szerintem azért is olyan későn kezdtem neki mondani.
Miert olyan hihetetlen, hogy egy 3 eves tudja a pontos cimet??
Az kb 1 mondat. Ha megtanitjak neki, akkor megtanulja. Nyilvan magatol nem fogja tudni. 3 evesen sok gyerek verseket mond, mondokazik stb. Azt is azert tudja mert megtanulta :)
Raadásul az utcát szoktam mondani, mert azon sétálunk gyakran haza, es ott széles a járda és tud rajta menni a futóbicóval.
Szerintem azt jegyezte meg, nem az ilyen magoltatás miatt tudja.
3-4 közt
A nevét a fiam, aki márciusban lesz 2 is tudja ( vezetéknévvel együtt)
Ő a másik véglet, a lányom nem is beszelt ilyenkor.
3,5 éppen a lányom
Cím megy házszámmal ( irányítószàm nem)
Neve is megy, de a mienk is (nálam tudja a leánykorit és mostanit is..)
Ő 2,5 évesen jutott oda, hogy 2 szavas mondatokat esetletleg 1-1 3 szavasat mondott.
Beszédindításos tornával jutott ide, mert azt aem mondta, hogy anya 2 éves kora után sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!