Anyukák! Ti hol vásároltok leggyakrabban gyerek ruhát (fiú 116-128 méret)?
Elsősorban olyanok válasza érdekel, akik új ruhákat vásárolnak.
Hol szoktatok vásárolni? Honnan rendeltek?
Nem vetem meg a használt ruhákat, de én azt veszem észre, hogy ebben a méretben elvétve akad csak 1-2 normális darab.
Mi az az összeg, amit pl. egy melegítő nadrágért, pólóért stb.. kiadsz?
Leginkább a Pepcoban, Kikben. De vettünk már őszi dzsekit a H&M-ben is.
Árakra nem emlékszem, de ezekkel a boltokkal belőjük az árszínvonalat is.
Nekem a lélektani határom nadrágra 2000-2500,- felsőkre is kb ennyi.
Én nadrágokat pepcoban veszek, mert folyamatosan tönkre mennek (tönkre ment a márkás is, szóval igen azt is próbáltam) vagy leárazást figyelek H&M-ben vagy hasonló üzletekben.
Rendelni eddig sinsayből rendeltem, de csak baba ruhát. Azoknak jó volt a minősége, ha a textil ugyanaz a 116 méreteknél is, akkor az is biztosan jó.
A KIK melegítők is elég jók, de én már direkt a gumis derekú farmer kinézetű nadrágokat veszem, amik vastagabbak mint a melegítő, de ugyanúgy rugalmasak és könnyű bennük a játék.
Sziasztok!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Olyan helyen élünk, ahol csak Pepco, KIK, Takko, F&F van + kínai.
Pepco-ban vásároltam a legtöbbet, sokakkal ellentétben én meg voltam elégedve, az ottani ruhákkal… viszont mostanában nem tudom mi van az üzlettel, de itt nálunk alig alig kapnak árut, vagy egyáltalán nem tetszik a választék…
F&F-et szeretem, de egyszerűen 104, esetleg 110 után semmi nincs… csak 140-től…
Takko sajnos nem opció, mert ott csak vékonyka gyerkőcre valót találok, az én fiam meg pont combban erősebb.
KIK-ben régen csalódtam, kevés választék, nagyon mackós darabok, felsők deformálódtak első mosás után.
Sinsay-el próbálkoztam többször. Eleinte jó volt.
Viszont alig van töltés, méretet úgy kell vadászni hajnalban.
Sokszor alulméretezett vagy silány, főleg a pólók.
Kétünnep közt jött rendelésem, több naci is volt, de belső hossz 40 cm?! Hát az nem egy 122-es nadrághoz passzol… pedig az anyaga nagyon jó.
Reserved és H&M oldallal szemezek, de basszus leárazva 4-5000 Ft egy melegítő!? 😨 sok tapasztalat nincs, így félek a minőségtől is.
Decathlon nagyon jó online is tudsz rendelni amit házhozszállításal, illetve bolti átvétel is lehetséges.
Én Decathlon,C&a ,Lidl,Aldi,Takko.kik.
Lidl-ben is van? Azt hittem csak baba. Régebben vásároltam ott ruhát.
Aldiban életemben 2x, ha voltam
Kaptam tippeket, körbenézek üzletekben és online. Nagyon köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!