Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem eszi a fiam?

Miért nem eszi a fiam?

Figyelt kérdés
Már nagyon kétségbe vagyok esve. Kisfiam 2 és fél éves ,nem bölcsis. Már másfél hete főtt étel undora van. Egyszerűen nemtudom beleimádkozni. Eleinte próbálom adni neki ,de üvölt,menekül. Majd mikor belefaradok fél óra után,leteszem neki. De hozzá sem nyúl. Nem adok neki órákig semmit de akkor sem. Látom ,hogy éhes. Főtt ,üres tésztát eszegeti,péksütit is. Inni sokat iszik. Semmi baja amúgy,jó kedvű,nem vettem észre fogyást sem. Felső 2 hátsó örlője még hiányzik de nem látom nyomát, hogy jönne. Mit tehetnék?
2021. dec. 31. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úr Isten, én írtam ezt a posztot? 😱🤔😅
2021. dec. 31. 15:28
 12/14 A kérdező kommentje:
11# Mesélj kérlek! :D Nyugtass meg te is!
2021. dec. 31. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy a különbség, az enyém lány. Ha nem eszik ebédet (semmit) délután nincs étel, csak ivás, maximum gyümölcs . Így, hogy tele a kamra csokival meg sütivel egy kicsit nehéz, de már a nagyok is megértették, és nem nasizunk. Tegnap este csak megevett egy fél adagnyi Hipp bébikaját. (kénytelen vagyok itthon tartani, mert azt kegalább közben megeszi) Ma ebédre üres tészta... A rántott hús és a sült krumpli bejön, de csak külön. Néha üres rizs. Na meg amit szeret a melegszendvics. De a kenyér csak üresen jó, maximum nutellával eszi meg. Meg esetleg puffancs. Tényleg kétségbe ejtő, de nem sovány ő sem. Van amikor eszik zabkását, de mostanában az sem kell.
2021. dec. 31. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
És az egészséges étellel mi a helyzet? Nyers gyümi, zöldség? Főtt gabona? (És pl sajnok?)
2022. jan. 2. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!