Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a menete annak, hogy ha...

Mi a menete annak, hogy ha kiderült nem a saját gyerekem, és szeretném ha lekerülne a nevemről?

Figyelt kérdés

Röviden jól átvert az ex, nagyon hamar terhes lett és elhitette velem, hogy az én gyerekem.

Elment a gyerekkel,lelépett, de a mai napig fizetem a tartásdíjat.

Csináltattam egy dns tesztet, ami nem hivatalos szóval bíróságon nem mutathatom fel, de az eredmény egyértelmű. Mellesleg nem is hasonlít rám. Mit tudok kezdeni az egésszel? Az egész életemre hatással lesz, de bármennyire elítéltek nem akarom más gyerekét finanszírozni évekig amikor semmi közöm hozzá.

2021. dec. 28. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Ha lelépett a gyerekkel, hogy csináltattál dns tesztet?
2021. dec. 28. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:
42%
És a gyerek nem fog hiányozni? Értem hogy nem a tiéd, de te is nevelted eddig nem?
2021. dec. 28. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Polgári pert tudsz indítani az anya ellen, mint irták fentebb is. Amiben kérheted a tartásdíj vissza fizetését, jogtanalság, illetve rosszhiszemüség miatt.

A nevedről úgy kerülhet le, ha egy másik pert inditasz az apaság felülvizsgálata kapcsán. Mivel regebben elismerted, ihy nehezebb lesz. Nyilván ezt kell előbb.

Sok sikert

2021. dec. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!