Hogy kezelitek ha hisztizek a gyermeketek?
Nem veszem magamra, azért sem fogom megadni neki azt, amit el akar érni ilyen taktikával.
Előbb-utóbb rájön, hogy ezzel nem ér el semmit.
Ja azt elfelejtettem írni hogy két éves a kislányom, és mostanában verekszik is de minket nem csak a baráti körben a gyerekeket!
Olyan mintha a figyelmet szeretné felhívni magára.
Az én fiam 4 éves. Nekünk az előző hozzászóló által használt módszer vált be. Egy nyugodt pillanatában elmagyaráztam neki, hogy ha hisztizik azért sem fogja megkapni amit akar. Ha megtanul elmagyarázni dolgokat emberi hangon, akkor lehet, hogy megegyezünk. Én pedig igyekeztem próbára tenni: ha láttam, hogy nem hisztivel reagál, akkor jutalmaztam, megdicsértem és ahol lehetett engedtem a normális hangú kérésének. Persze kitartás kell, mert egy párszor még próbára tesz, aztán egy ideig elfelejtkezik magáról (ilyenkor segítettem neki azzal hogy megkérdeztem: hisztiizel? - és rögtön abbahagyta).
Kitartás, remélem nektek is beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!