3 évesnek kólát?

Figyelt kérdés
Ma a családi ebéden az egyik rokonom a 3 éves lányának kólát adott, igaz nem sokat, kb fél decit és azt mondta nem ivott még nagyon ilyet. De én ledöbbentem? Vagy végülis ezt lehet?
2021. dec. 24. 17:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19%

"Nálunk is simán kinyithatná egy totyogó, mert el se kell érnie hozzá a fogantyút"

Gyerekbiztonságról senki se hallott? 🤦

Ha valamit ki tud nyitni a gyerek, de nagyon nem kellene, arról gondoskodok.

Vagy csak az épeszű szülők?

Ennyi erővel gyógyszert is rámolhatott volna.

2021. dec. 26. 08:00
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Minél jobban tiltják annál érdekesebb lesz később..

Unokatesómnak vendégségbe se engedték, hogy kólát igyon, mindig csak nézhegte, ahogy a többiek isszák, általános iskolában ahogy zsebpénzt kapott az volt az első dolga, hogy a büféből a kólát vegye...

Én ihattam kólát (A 90-es évek végén volt kék színű is, jó sok színezékkel), de csak ünnepekkor vettünk, nem volt érdekes, mert ha akartam kaphattam, sose szoktam rá a cukros löttyökre, karácsonykor, szülinapkor veszek, ahogy annó a szüleim is, amúgy vizet iszok.

2021. dec. 26. 23:51
 23/23 anonim ***** válasza:
31%

22, hol olvasod, hogy mások tiltják?

Ha nincs otthon kaviár és így ahhoz sincs hozzáférése, akkor azt is megtiltottam?

2021. dec. 27. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!