3 évesnek kólát?
Figyelt kérdés
Ma a családi ebéden az egyik rokonom a 3 éves lányának kólát adott, igaz nem sokat, kb fél decit és azt mondta nem ivott még nagyon ilyet. De én ledöbbentem? Vagy végülis ezt lehet?2021. dec. 24. 17:27
1/23 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Nincs benne alkohol. Semmi baja nem lesz tőle. Semmi. Gondolom, nem ezzel itatja éjjel-nappal. Nem kell mindenbe az ördögöt látni
2/23 anonim válasza:
Szerintem baromira nincs szüksége koffeinre egy 3 éves kisgyerek szervezetének, de ilyen alkalmi jelleggel ártani azért nem fog.
3/23 anonim válasza:
Miért ne ihatna meg a gyerek karácsonykor egy fél deci kólát?
Ha megeszik egy csokit, abban több cukor van. Vagy ha kap sütit a karácsonyi menüből. Vagy te az a típus vagy aki szerint egy csokit vagy sütit is az ördögtől való odaadni egy gyereknek?
4/23 anonim válasza:
Karácsonykor és szilveszterkor belefér.
5/23 anonim válasza:
Moat azon döbbentél le, hogy nem ivott még ilyet, vagy hogy most ivott?
2 éves a fiam, jópárszor ivott már, semmi baja nem lett
6/23 anonim válasza:
Az enyém lassan 4 éves, és ma kóstolta meg először. Nem ízlett neki (szerencsére) , a málnás kölyökpezsgő jobban bejött. Baja nem lesz tőle.
7/23 anonim válasza:
Nem hal bele, de nyilván nem egészséges és semmi haszna.
6 évesem se ivott még, mert itthon nem tartunk, egyébként meg valószínűleg nem is ízlene neki, mert nem szereti a szénsavast.
8/23 anonim válasza:
Nem kell a falnak menni fél deci kólától, pláne ha először kóstolta. Miért ne kaphatna ennyit Karácsonykor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!