3 évesnek kólát?
Nálunk mindig van itthon kóla. Nem napi fogyasztásra, hanem nekem kb. ez az egy dolog használ hányingernél, és még a legkisebb megfázáskor is hányingerem van. Szóval ne arra gondoljatok, hogy a kétliteres kóla ott figyel a hűtőben, hanem extrán vadászok az ilyen speciális egydecis kiszerelésekre, abból van egy a hűtőben állandóan, a többi meg fent a polcon.
Hát a másfél évesem egyszer rárepült. Épp a rámolós korszakát élte, pont a hűtőt rámolta ki nagyon hatékonyan 10 másodperc alatt, további 3 másodpercet eltöltött a doboz felnyitásával (nekem kell ehhez két perc), és mire odaértem hozzá, már meg is itta.
Azóta is él és virul.
"Épp a rámolós korszakát élte, pont a hűtőt rámolta ki nagyon hatékonyan 10 másodperc alatt,"
Elképzelni se tudom.
Nálunk ehhez oda kellett volna húzni egy konyhaszéket, felállnia, hogy kinyissa és elérje a polcot (kombi hűtő: még a 100 centis 3 éves se tud semmit simán kivenni), az nem 10 mp.
15, mert egy szinten van a kettő, ugye? :)
Képzeld, nálunk se kap. Ahogy cigit, alkoholt se. Az az egy szint a kálciumot fogakból kivonó kólával. ;)
Buli alkalmával kóstolta, majdnem kiköpte. Kész. Nem fogom beletölteni, hogy menô anyuci legyek.
16!
És valószínű mindenkinek caak kombi hűtője van 🤦♀️
A mienknek pl alul van a hűtő része, amit kisujjal lehet nyitni, olyan könnyen nyílik... 1 eves se volt a gyerek, mikor elkezdett járni, simán kipakolta netto 2 perc alatt
16, nálunk is kombi hűtő van, csak épp a fagyasztó része van felül. Nagyon utálom, de tervben van a konyhafelújítás.
12-es vagyok amúgy
17
Mert a kóla egyenlő a cigivel ugye
? Ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!