Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem mulló náthára. Nálatok mi...

Nem mulló náthára. Nálatok mi vált be?

Figyelt kérdés
KB 5 hete kezdödőtt. Orrdugulás hiába fújtam tengervízes orrsprayvel nem jőtt semmi. Rá két napra fájt a füle de csak a bal. Kapott antibiotikumot. Megindult nagyon sürű sárga. Két hét után csillapodott. Eltelt 34 nap megint orrdugulás,kapott valami kevert orrsprayt 4-5 nap után jobb lett. Doktornő megvízsgálta azt mondta minden rendben mehet oviba. Rá 4 napra megint orrdugulás. Elvittem fül orr gégészetre le szívta az orrmelléküret azt mondta, h vírus. Kapott antibiotikumot, orr cseppet. Megint megindult neki az a sürű sárga trutyi. Ma megint azt vettem észre, h ismét orrhang. Orra nem folyik ha belecsöppentek neki kicsit várok, utána tudom neki csak a trutyit kíszivni.Már nem tudom mitévő legyek. Valakinek valami ötlete?
2021. dec. 22. 22:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Eltelt 4 nap🙂
2021. dec. 22. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Vírusra nem kell antibiotikum. Egyébként ne vidd közösségbe, sok gyümi-zöldség, Cebion, D-vitamin, legyetek levegőn napi 2-3 órát. Helyre fog jönni magától, ha nem kerül vissza egyből a bacitenyészetbe. 😊
2021. dec. 23. 01:27
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld ki a grapfruit cseppet, tapasztalataim alapján ez a legjobb immunerősítő
2021. dec. 23. 06:36
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

A sárga orrváladék,mindig felülfertőződés jele, főleg ha a fül is fáj, indokolt az antibiotikum.

Szívod az orrát? Vagy magának fújja?

Ilyen esetben már indokolt lenne a célzott terápia miatt orrváladék tenyészet.

Sajnos ha legyengült egy ilyen hosszú betegség után az immunrendszer, nem merült fel immunerősítő használata?

Nem vény nélküliekre gondolok, mert azok kb semmit nem érnek

2021. dec. 23. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos ez ilyen időszak, mindig elkapnak valamit az oviban.

Sok c+d vitamin

Gyümölcsök, húsok zöldségek.

Sok folyadék

Most a kinti levegőzést hanyagoljátok

2021. dec. 23. 08:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem jár oviba, nem is ment a kezdetektől fogva. Sajnos nem fújja még ki, porszívozom. Kap c és d vitamint plusz béres cseppet, inhalálunk is.. Most átlátszó kissé fehér jön neki. Grapefruit cseppem van itthon megprobálom.
2021. dec. 23. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

A béres csepp keves, illetve nulla...orvos vagyok, ugyan nem gyerek, hanem immunológus leszek...

El kéne felejteni ezeket a hókusz-pókuszokat... .kismillio immunhianyos gyereket látunk a grapefruit csepp, béres csepp, immunotrofina és barátaik miatt.

Le lehet pontozni a szakértő választ, de akkor ha komoly probléma lesz,mint most nálatok, gyógyítsa dr Google a kölyköt, a hülye szülő ne minket terheljen...

2021. dec. 23. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Szívesen fogadom tanácsod 😉🙂
2021. dec. 23. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!