Tobb (kis)gyerekes anyukak nalatok milyen a lakas/haz rendezettsegi foka?
Ez ismerös, egészen addig így volt nálam is, amít egyrészt nem döntöttem el, mi az, ami tényleg fontos, és mi az, ami nem annyira.
Másrészt egyszerre nem sokfélét csinálok, hanem egy vagy két munkát - megfözök meg mosok vagy takarítok -, de azokat befejezem.
Eleinte azt hittem, így sosem lesz rend, de meglepö módon sokkal jobb az eredmény, mint amikor mindent egyszerre akartam megcsinálni.
Kicsit próbáld meg megszervezni a munkákat, csinálj egy heti tervet, melyik nap mit csinálsz - de ne sokat egy-egy napra -, és kapkodás nélkül végezd el.
Meg ne akarj patikai rendet, egyrészt teljesen fölösleges, másrészt eleve nem megoldható, ha éltek is a lakásban, nem csak enni-aludni jártok haza.
Szerintem a 70-80% tök jó 👍
Nálunk úgy van rend és tisztaság, hogy naponta egy adag ruhát mosok, egyszer megy a mosogatógép és egyszer körbemegy a robotporszívó. Csak hétvégén főzünk és fagyasztunk a férjemmel előre, gyakran rendelünk. Hetente egyszer fürdő-, mosdó- és konyhatakarítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!