Normális ez 19 hónapos gyereknél?
nem kakál és nem azért mert szorulása van!lehet nem kell neki,de csütörtökön kakilt utoljára.vasárnap már adtam neki glicerines kúpot,kakált nagyon-nagyon keveset és nem volt kemény,teljesen normális volt az állaga.ezért mondtam hogy nincs szorulása.
hétvégén már adtam neki szőlőt,szőlő levet,ma meg még ketchupot is evett egy keveset.
nem szokott sokat enni általában,de tegnap és ma nagyon jókat evett.
nem értem miért nem kakil.pukizni szokott eleget.
nem kell neki ennyi napig?létezik ilyen?
MIndig azzal nyugtatják az anyukákat, hogy teljesen normális, ha a gyerek 4-5 naponta kakil. De én ebbe sem nyugodnék bele.
Az én fiam 18 hónapos, és minden nap kakil. Az én "elvárásom" annyi, amennyit eszik. Ez ki lehet kalkulálni.
Bárki bármit mond: a méreganyagnak rendszeresen ürülnie kell, de drasztikusan beavatkozni a természet rendjébe nem szabad - tényleg.
Egy kis teljes kiőrlésű gabona-féle, szilvalekvár (hashajtó), sárgabarack (lé vagy befőtt). Sok-sok rostos, és folyadék.
Remélem, segít. :)
én még ezt nem hallottam hogy nem baj ha a gyerek 4-5 naponta kakil.nekem ez új!
mivel nem eszik túl sokat ezért én se várom el hogy naponta 5ször kakáljon,de legalább két naponta jó volna.
sajnos a szilvalekvárt nem szereti,magával a szilvával meg még nem találkoztam a boltba,de mient látok fogok venni.
azért adtam neki a szőlőt,mert azt tanácsolták.
ma meglázmérőztem és kakált de most se volt kemény,nagyon is puha volt.lehet már a laevolac hat nála mert5 napja adom neki.
remélem fog max pár nap és fog is kakálni tőle.
köszönöm szépen hogy válaszoltál!!!már annyira be vagyok stresszelve ezen a kakiláson hogy még a menzeszem is késett.akkor gondolod milyen ideg vagyok.
Szia, próbáld meg az üveges szilvát (bébiétel), azt hiszem, hogy a Kecskemétinek van ilyen. Vagy az érett őszibarackot, azt lehet kapni most. Esetleg szilvalekvár keksszel?
Mindegy, ha sok gyümölcsöt eszik, akkor kakilnia kell! Akár le is turmixolhatod, az én kisfiam úgy többet is tud megenni a gyümölcsből, pedig már 21 hónapos. Amikor nálunk is kaka-probléma van, inkább turmixolom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!