Van olyan, hogy egy gyerek 1-1,5 evesen is eljatszik magaban es ez kesobb is igy marad?
Figyelt kérdés
Vagy mindenkepp a szulokon fog logni? Ez egy eletkori sajatossag?2021. dec. 9. 19:14
1/8 anonim válasza:
3 éves fiam, nagyon ritkán van el egyedül.
2/8 anonim válasza:
Van. A gyerek személyiségtől függ.
3/8 anonim válasza:
A lányom kicsiként is eljátszott egyedül. Három éves lesz, ez most is így van.
4/8 anonim válasza:
A fiam ilyen volt. Tulajdonképpen a lányom is elvan magában, csak szétkapja a házat közben.
5/8 anonim válasza:
Az én fiam is jól elvan elszórakoztatja magát, csak utána olyan a lakás mintha tornádó söpört volna végig.
Utoljára 4-6 hónapos korában kellett ott üljek mellette.
6/8 anonim válasza:
Kisfiam már kicsi babaként is teljesen jól elvolt fél órákat a játszószőnyegen. Persze neki is megvolt egy éves kora körül a szeparációs szorongás, mikor állandóan a fenekét cipeltem itthon. Most 22 hónapos lesz, simán elvan a játékaival egy órát is. Ha itthon a nővére (3,5 éves), akkor együtt próbálnak játszani, de ez még nem mindig sikerül.
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon személyiség függő. Nekem egyik gyerekem sem szeretett egyedül játszani, igényelték a társaságot. A férjem nem értette, mert ő gyerekkorában “milyen jól eljátszott egyedül”. Ee mondtam neki, hogy nem mindenki egyforma. Én se szerettem egyedül játszani gyerekkoromban.
8/8 anonim válasza:
Egyfelől személyiségfüggő, másfelől életkori sajátosság, ugyanis 4 éves kortól a gyermekek már egymással is szeretnek játszani. A többség 4 éves kor előtt vagy egyedül szeret játszani, vagy felnőttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!