Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy fárasszam le fizikailag...

Hogy fárasszam le fizikailag a kétévesem?

Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon szeret mozogni. Van neki benti mászókája, azon mindenféle mutatványokat csinál, de kevésszer. Udvaron inkább csak sétál, nem szaladgál, nem motorozik, nem labdázik, próbáltam már mindent. Bent néha fogócskázunk 2 percig, aztán megunja. Inkább az egy helyben ülős játékokat szereti. Nem tudom minden nap gyerekek közé vinni, sőt, a játszó is kihalt, nem könnyű dolog. Sajnos így nagyon nehéz elaltatni, nem fárad ki rendesen. Sétálni sokat tud egyben, de semmi mást nem 'sportol' :D mit ajánlotok? Nagyon gondolkodom hogy ilyen időszakos bölcsibe viszem, de attól meg azért félek, hogy csak beteg lesz...
2021. dec. 5. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem feltétlen fizikailag kell lefárasztani szerintem. Vagyis nálunk az is be szokott válni, hogy feladatokat kap, vagy hogy is mondjam. Amihez agytorna kell. Teljesen elfárad benne és szuper jókat alszik. Az ilyen "feladatoknak" csak a képzeled szab határt.
2021. dec. 5. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami ismerősöd hasonló korú gyerekkel? Akkor talán el szaladgálnának 2-en. Lehetne találkákat szervezni, meg sétákat, szárazabb időben játszóteret.
2021. dec. 5. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy barátnője, kb két hetente érnek rá, de még egymással sem szaladgálnak, csak legoznak meg veszekednek a játékon :))
2021. dec. 5. 19:15
 4/6 Derjaderja ***** válasza:
74%

Mért gondolod, hogy nem fárad ki? Általában jelzik a mozgásigényüket szerintem.

Az enyémek szétverik a házat, ha nincsenek kifáradva.

Vmi játékos tornát próbaltatok vagy vmi akadálypályát? A bújócskat is nagyon szeretik.

2021. dec. 5. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Az én fiam igaz 2 és fél. Hiába fut rohan egész nap. Bicó, kismotor, most 5.napja napi 4km-t lesétál, nem alszik délbe. Reggel 8kor kel.

Este 10 után még veszekednem kell vele feküdjön legalább el, ne rohangásszon. Fél 11 mire elalszik.

2021. dec. 5. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát csak abból gondolom, hogy nehezebben alszik el, amióta bejött a hidegebb idő, és kevesebbet akar kint játszani. Meg alapból zavar, hogy úgy él a fejemben a kép ekkora gyerekekről, hogy egész nap szaladgálnak meg motoroznak :D ő csak sétálgat, tesz-vesz a házban, az udvaron a cicával játszik stb.
2021. dec. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!