Akik karanténban vannak ovis gyerekkel hogyan telik a napotok?
Rosszul viseli ezt mindenki. Én meg mindig azt gondolom, hogy ha kertesben laknánk, mennyivel jobb lenne.
Neked szerintem elsősorban inkább ez a lelki nyomás a gond, hogy állandóan hiányzol a munkából, ehhez jön még a bezártság.
Kitartás, nem tart örökké. Mivel szerencsére nem az egész család került karanténba, esténként vagy hétvégén intézd te a bevásárlást, jót fog tenni, ha kimozdulsz.
Majd ha a friss kenyér mellé százezres bírságot kapsz, az sokat fog segíteni a munkanélküliségeden ;)
Sajnos egyébként nagyon leterheltek, előfordulhat hogy egyszer se jutnak ki ellenőrizni, pedig micsoda bevétel lenne...
Nálunk tavaly 10 nap alatt háromszor voltak. Idén eddig egyszer
November 2-től voltunk itthon karanténba december 1ig 5!!! gyerekkel.
Kibírtuk, túléltük. Pedig mi betegek is voltunk, csak különböző turnusban.
Van udvar. Sár Van? Biztos van mosógéped is, gondold el azt aki 50 nm-en lakik erkély nélkül
Míg alszik a gyerek csináld meg a házimunkát.
Delelott, delutan vidd ki...
Jatsz vele, ne a telefont nyomkodd.
Ja, és örülj, hogy nem beteg mellette...
Szeptember ota haromszor kerultunk karantenba 4 gyerekkel, abbol egyszer el is kaptak a virust. 2 ovis(6 es 5 eves) miatt, 2 eves ikrekkel meg eleve itthon vagyok. Probaltam mindig valami kreativ feladatot kitalalni nekik, jatszottunk sokat.
Es igen ilyen komolyan kell venni, hogy nem mész a boltba se. Gondolom akkor oltva se vagy, mar ne is haragudj, de ez jon le. A masik, hogy ha ennyire szenvedsz, akkor csinaltass tesztet a gyereknek, gondolom ha benutatid az oviban a negativ tesztet, akkor viheted a gyereket. (Nem tudom egyebkent)
Udvarra egyebkent siman kiviheted, kit erdekel, hogy sar van. Vagybts sosem viszed ki sáros idoben? Akkor oviba se megy?
Gondolkozz mar el legkozelebb, mielőtt ilyeken problemazol.
A munkabelyrol meg annyit, hogy probalj olyan munkat keresni, amit homeofficeban tudsz csinalni. Ha barmi van,akkor is tudsz dolgozni. Egy 5 eves mar le tudja magat foglalni nehany orara, mas nem akkor méret nez,amig dolgozol.
De nem kell sajnaltatni magad, mert ez egyaltalan nem tragikus helyzet, amiben vagytok!
Amúgy önmagában nem lenne gond a karanténnal, főleg annak aki igazoltan Covidos. Inkább azt érzem eltúlzottnak, hogy a lakás ajtón/kapun sem lehet kilépni egy egészségügyi sétára, amiből akár 15 perc is teljesen fel tud frissíteni. Rám legalábbis így hat, de a gyereknek is nagyon jól esett. S tudom, majd mindjárt jönnek a hozzászólások, hogy azalatt a kicsi séta alatt, amikor maximum egy kutyát sétáltató ment el mellettünk, tuti ráugrasztottuk a vírust, s miattunk hal majd meg. Mert általában ez szokott lenni az érv. Nyilván nem zárt térben programozást kell csinálni, de egy kis levegőzés n sem fog kárt tenni. Ráadásul a suliban/oviban egymást érhetik az ilyen intézkedések, már várom a következőt, bár örülnék, ha a téli szünetig már nem lenne több.:(
Tudom, h
19-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!