Rossz anya vagyok, ha majdnem 3 éves mire megszerettem?
ne rágódj ezen, ez tiszta hülyeség
akkor lennél rossz anya, ha szarnál a gyerekre, de ez nem áll fenn
Nálam is hetekig eltartott az első gyereknél hogy meg szeresem 2-3 hét .
Te őszinte vagy de nekem furcsa hogy 3 év kellett hogy megszeresd.
Az már túl sok ídő .
Majd kidolgozza magából önismeretben, ha lesz rá igénye. De mivel tökéletes anya nincs (de apa sem), ezért ilyen-olyan dolgokat mindenkinek meg kell élnie a szüleivel kapcsolatban, amik nem jók. Néha nem is gondolnánk mi az ami a gyereket valóban mélyen érinti.
Engedd el a múltat és foglalkozz a jelennel! Nem vagy szar anya. Éppen elég jó anya vagy!
A leírásod alapján a gyerek semmit nem érzékelt abból, hogy te 3 évig így éreztél, hisz nem mutattad felé, és addig is megtettél érte mindent. Én ezért nem gondolom, hogy a kapcsolatotokra ez bármilyen negatív hatást gyakorolt volna, maximum neked van bűntudatod. Ő valószínűleg nem is érez semmi változást, elvégre nem az van, hogy 3 éves koráig lesz*rtad, aztán meg hirtelen elkezdtél mintaanya lenni.
Apás lehet mindentől függetlenül is, a lányok sokszor azok, én is az voltam, pedig anyukám (számomra) a legjobb anya a világon.
Ellatad? Igen
Gondoztad? Igen
Szamithatott rad? Igen
Ezek egy anya kotelessegei megtetted
Az érzéseinket nem mi választjuk meg
Oszinten szolva nekem kb egy evbe telt es ugy erzem ahogy egyre nagyobb ugy szeretem ot egyre jobban
A pici babakkal nem birok mit kezdeni rettenetes unalmas
3 evesen meg beszel szobatiszta es sok programot lehet vele csinalni mar nem egy zsak krumpli vegre :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!