Milyen pelust használtok éjszakára 12-13 kilós gyereknél?
Sajnos ma reggelre teljesen átázott a pelusunk annyira,hogy ágyneműt is cserélni kellett.A libero bugyipelusának a 6-os mérete volt rajta kb 3 hete használjuk ezt éjszakára és eddig nagyon jó volt.Nem tudom most mi történhetett.:(
Napközbe a libero bugyipelus 5-ös méretét használjuk.
Ajánlanátok valami más pelust éjszakára?Köszi
sima 6-os libero
szerintem a bugyis libero nem bír annyit, mint a sima libero
12,5 kilós a babám
A bugyis libero szerintem se jó...mi huggies 4+-ost vagy 5-öst használunk éjjelre.
Mondjuk az én fiam vékony is így a huggies gumis dereka nagyon jó rá.
Szia! A bugyipelusnak szerintem túl laza a gumírozás a combjánál, azért ázik át. Próbálj rendes nadrágpelenkát. Mi a Pampers pelust használjuk, 4-es méret 9-18 kg-ig sima nadrágpelenka. Szerintem az a legjobb. Bár én a bugyipelust nem nagyon szeretem, mert nehéz feladni és nem érzem, hogy "rápasszol" rendesen. A bugyipelus jó lesz, ha már bilizni tanul.
15 hós kislány anyukája
Sziasztok!
Köszi mindenkinek.Nem a combjánál folyt ki a pisi.Hanem a hasánál nem bírta a pelus.És ráadásul még a gumi rész egy kicsit le is volt hajtva mert ezt mindig így szoktam éjszakára ráadni.
A pampers pelusból a 4-es méret ránk már nagyon régen kicsi.
Ennek az 5-ös méretét hordtunk kb 4 hónapig.Most tértünk vissza a liberó pelusra a nyár közepén,mert a nagy melegbe szinte mindig csupaszon volt meg egy szál pólóba csak bugyipelust lehetett ráadni mert a sima pelusokat leráncigálta magáról.
Vettem most 5-ös sima liberót ma este az volt rajta nem volt gond vele.Most ezt elhasználjuk,úgyis elég lesz egy darabig mert napközbe bugyipelust használunk csak.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!