Szerintetek egy 5 éves gyerek már ébren maradhat éjfélig szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha bírja fentmaradhat?2021. nov. 6. 12:23
11/21 anonim válasza:
Nekem a másodikos gyerekem hetkoznap 20/6ig alszik,ovis idoszakban is igy aludt,a kicsi 20/5 ig de o alszik 3 órát napközben. Hogy a francban van a gyerek nektek éjjeli egyig meg éjfélig fent? Ez nagyon nem normalis. Ne engedjetek oviban aludni akkor. Mi felnottek kidoltunk 21:30kor :/
12/21 anonim válasza:
11: hétköznap én is örülök, ha 10-kor le tudom tenni a 6 évesemet, mert az oviban altatják, ő meg olyan, hogy ha lefektetik és mesélnek neki, elalszik. Így meg egyszerűen nem álmos estére. Én lennék a legboldogabb, ha legkésőbb 9-re aludna, de hiába rakom le, vergődik 10-fél 11-ig. Itthon nem alszik délután 4 éves kora óta, olyankor le is tudom tenni 8-kor is akár. Nem tudok vele egyszerűen mit csinálni, ha nem álmos.
13/21 anonim válasza:
Maradni maradhat, de nem biztos, hogy kibírja addig ébren.
14/21 anonim válasza:
Aha, legalább "bulizik "egy jót 😄 zabáljam meg
15/21 anonim válasza:
11!
Akkor erre varrj gombot.
2 és fél éves a fiam.
Reggel 7-fél8kor kel. Délben alszik 1 órát (ha ezt nem hagyom, délutánra zizi lenne). Egész délután az udvaron rohangál, mégsem tudom 22:30-23 elött ágybatenni.
Ha nem alszik délben, akkor is ugyan úgy fél11-11 mire kidől, csak azzal a különbséggel, hogy akkor delután van egy nagy mélypont.
16/21 anonim válasza:
A négy évesemnek 9-9.5 órás alvásigénye van, két részre osztva inkább 9. Vond ki ebből a másfél órát, amit altatnak vele az oviban délután, marad éjjelre 7.5. Lehet számolgatni. Az meg, hogy ne hagyjam hogy altassák, azt hogy? Nem vagyok ott mit csináljak? Délután alvás van, nem fog neki valahol külön programot szervezni egy óvónő.
17/21 anonim válasza:
mert mit csinálsz ha azt mondjuk nem maradhat ébren? tízkor leválasztod a társaságról, és bezárod a kisszobába? kölyökkorom óta ugyanabban a családi-baráti körben ünneplünk, aki elég nagy volt ahhoz, hogy az anyja segítsége nélkül eljusson a szülők asztalától a gyerekszobáig, az elég nagynak számított részt venni a buliban :D amúgy talán négy-öt éves kor a vízválasztó, addig szerintem nem nagyon érti egy gyerek, hogy miről is van szó pontosan. de a hároméves unokatesó csinált olyat, hogy elaludt, de a tűzijátékra felébredt, visszaaludt.
18/21 anonim válasza:
11 es vagyok. Hat en ki sem birnam 23 ig ,az biztos,akkor mazlim van a gyerekkel hogy nyolckor almos. Ebednel a delet alig birja ki es megy az agyba,visit ha nem mehet,olyan almos. Lehet genetika.
19/21 anonim válasza:
18-as nekem 2.5-3 éves koráig nagyon sokat aludt. Éjjel is, meg délután is aludt nagyokat. Csodájára járt a rokonság, hogy de jó nekem. Aztán leállt a délutáni alvásról, vagy hát leállítottuk róla, mert vállalhatatlanul sokáig fent volt, akkor is, ha délután egykor ébredt fel belőle és éjjel rövidebbet aludt, így másnap kuka volt az egész nap, mert fáradt volt a rövidebb éjjeli alvás miatt. Aztán egy darabig még 12 órákat aludt éjjel, de utána meg roham tempóban kezdett rövidülni az éjszakai alvásigénye is. Aztán meg jött az ovi és azt a lecsökkentett mennyiséget is még tovább rövidítette az ismét bevezetett délutáni alvás. :(
20/21 anonim válasza:
Hat utolso nem egyszeru,meg lehet én is jarok igy egyszer. De mi otkor kelunk a ferjemmel,igy muszaj 21 utan lefekudni,hogy vegigvigyuk a napot. Nem tudom mit csinalnek akkor ha fent kene lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!