Gáz helyzet! Melyiket választanátok?
Én egyszer vigyáztam rokon kisgyerekre, kb. 5 évs volt. Nem lehetett ott aludni, viszont műanyag széken ülhettem mellette. Aztán jött egy nővér, és mondta, hogy nyugodtan feküdjek mellé.. Több sem kellett... :)
Ilyen megoldás csak van, nem?
Ez a műtét rutin műtét. Nincs mitől félned. Viszont 2 éves gyermekedben akkora kárt okozhatsz ha ebben az amúgy is rossz és fájdalmas dologban magára hagyod, hogy nagyon sokáig inni fogod a levét. Fájdalmai lesznek és lehet, hogy csak a karodban fog megnyugodni. Én voltam kórházban a három éves lányommal lágyéksérv műtét miatt. Hányt az altatás után, órákig nyafogott. A legtöbb amit adhatsz neki, hogy vele leszel. Láttam azokat a gyerekeket akiket ott hagytak a szülei. A kutya sem nézett feléjük, mert terheltek a nővérek. A szívem szakadt meg értük. Fogalmuk sincs mi történik velük és ha ezzel egy időben még anya is eltűnik.....
Jól gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!