Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz helyzet! Melyiket választa...

Gáz helyzet! Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Műteni kell a kisfiamat vízsérvvel. Az egyik kórházban nagyon profi lennne az orvos de éjjelre ott kellene hagynom, a másikban nem ismerem az orvost- akár jó is lehet meg nem is- de 24 órát vele lehetek.
2010. szept. 3. 08:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer vigyáztam rokon kisgyerekre, kb. 5 évs volt. Nem lehetett ott aludni, viszont műanyag széken ülhettem mellette. Aztán jött egy nővér, és mondta, hogy nyugodtan feküdjek mellé.. Több sem kellett... :)

Ilyen megoldás csak van, nem?

2010. szept. 4. 00:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a műtét rutin műtét. Nincs mitől félned. Viszont 2 éves gyermekedben akkora kárt okozhatsz ha ebben az amúgy is rossz és fájdalmas dologban magára hagyod, hogy nagyon sokáig inni fogod a levét. Fájdalmai lesznek és lehet, hogy csak a karodban fog megnyugodni. Én voltam kórházban a három éves lányommal lágyéksérv műtét miatt. Hányt az altatás után, órákig nyafogott. A legtöbb amit adhatsz neki, hogy vele leszel. Láttam azokat a gyerekeket akiket ott hagytak a szülei. A kutya sem nézett feléjük, mert terheltek a nővérek. A szívem szakadt meg értük. Fogalmuk sincs mi történik velük és ha ezzel egy időben még anya is eltűnik.....

Jól gondold meg!

2010. szept. 6. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval!!!!!!!!!!Szerintem biztos hogy az a másik orvos is jó,és nem mindig az a profi,aki ki van kiáltva annak....amugy mikor lesz a műtét?Vagy már tul vagytok rajta?Irj nekünk!!!
2010. szept. 6. 14:29
 14/16 A kérdező kommentje:
okt 8 a műtét időpontja, sztem a profi orvos marad és keresem a kiskaput az ottmaradáshoz
2010. szept. 6. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Rutin műtét....én maradnék vele, szegénynek biztos szüksége lesz rád.
2010. szept. 6. 21:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Szorítok! Kell lennie kiskapunak és megtalálod!!!
2010. szept. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!