Gáz helyzet! Melyiket választanátok?
Attol is fugg mekkora a kisfiad. Az enyem 7 honapos de nem biztos, hogy ott tudnam hagyni egy ejjelre. Nem azert mert nem bizom a korhazba de nagyon megijedne szerintem szegeny es vegig uvoltene. Ha mar nagyobb akkor lehet, hogy egy picit egyszerubb, en csak az en helyzetemet tudom alapul venni. Igy en inkabb ott maradnek vele. Esetleg nem tudok valahogy megtudni a masik korhazban ki fogja muteni, utanna erdeklodni egy kicsit milyen doki. Ha a neve kiderulne akkor sokat megtudnal rolla szerintem.
Remelem hamarosan tullesztek rajta barhogy is dontesz es kitartast nektek.
Nem tudtam, mi az. Ezt talaltam: A lágyéksérvek egy speciális formája a vízsérv, amely igen ritka kivételtől eltekintve csak fiúknál figyelhető meg. Ebben az esetben a sérvtömlőbe nem hasüregi szerv, hanem a hasüregben kisebb - nagyobb mennyiségben mindig jelen levő hasüregi folyadék, a "sérvvíz" található. Igen jellemző, hogy különböző fertőzésekkor, amikor fokozódik a hasüregi folyadék termelődése, a vízsérv mérete is nő. Napszaki ingadozás is megfigyelhető, mert napközben, amikor a gyermek túlnyomórészt függőleges testhelyzetben tartózkodik, a folyadék a hasüreg legmélyebb pontjára kerül, a nyitott sérvtömlőn keresztül a herezacskókba kerül. Esténként ennek megfelelően szembetűnőbb a sérv megléte. Reggel - az éjszakai fekvő helyzetben a sérvvíz visszafolyik a hasüregbe - kevésbé látható a duzzanat. Némely esetben a vízsérvhez hagyományos, tehát béltartalmú lágyéksérv is társul. A sérvtömlőt alkotó hashártya folyadék felszívó képességének köszönhetően a vízsérv 2 éves korig felszívódhat. Ezután a spontán gyógyulás esélye csökken.
Ezek szerint a gyerek mar tobb, mint 2 eves, egy ejszakat kibir nelkuled, megerti, miert kell ottmaradnia egyedul, ha elaludt, szepen hazamesz, es reggel azonnal bemesz a korhazba, amint lehet. Mutet utan amugy sem lenne ebren a kicsi. En a bizalmat valasztanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!