Miért nem örülnek, ha a gyerekükkel lehetnek?
Mindenki (persze nem mindenki, de sokan) azzal jön, hogy kötelező-e elhozni a "nagyot" az óvodából ebéd után, ha otthon van egy kisebb gyerekkel.
Miért jó, ha 4-ig, fél 5-ig bent van a gyerek?
A gyerekeknek a családban van a helyük, nem idegenek között, mégha ez kényelmesebb is.
Örülniük kellene az édesanyáknak, hiszen ők még megtehetik, hogy elhozzák haza ebéd után a SAJÁT gyereküket, és kihasználni ezt az időszakot!
Tök jó, már megint egy újabb (kb. 1000.) provokáló kérdés, gratulálok hozzá!
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én örülök, ha a gyerekeimmel lehetek! De az oviban legalább alszik egyet, míg itthon egyáltalán nem hajlandó! És én fél 4-4 körül már megyek érte, tehát még 4-5 órát otthon van délután, ami szinte csak az övé, mert amíg oviban van, legalább meg tudom csinálni a házimunkát és a főzést.
Azért egy kicsit átgondoltabban tedd már fel a kérdéseidet légy szíves, nem kell egyből vádaskodni!
A vádaskodást be lehet fejezni, a "ha-ha" és társai a provokálók... és főleg az, hogy a többség csak csípőből írt egy választ, nem pedig érdemben válaszolt. Nem kell egyetérteni, ésszerűen kell választ adni, ahogy néhánynak sikerült.
A másik: tök vicces (lenne), hogy látatlanban közlitek, hogy biztos nincs két gyerekem, de leginkább egy se - na ez a látatlan és a tévedés.
"az ovit eddig szerintem mindenki túlélte" - igen, de az otthon létet is!
Végül pedig: nehogy ne tudjon egy édesanya két vagy három gyerekkel foglalkozni, becsülettel jut mindegyikre idő, csak szánni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!