Aki ismer bölcsist (esetleg ovist), aki szeret Napba nézni, hogyan oldották meg, hogy erről leszokjon?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 18:48
1/9 anonim válasza:
Jesszusom.
Az leesett, hogy valószínüleg el fogja veszíteni a látását ha nem szoktatjátok le róla?
2/9 A kérdező kommentje:
Jesszusom, ez nem válasz. Sehol ne mírtam, hogy konkrét gyerkról kérdeztem volna. Általánosságban érdekel, hogyan éri el valaki egy dackorszakos két éves gyereknél, hogy ne nézzen a Napba. Nem számomra fontos a konkrét válasz, hanem érdekelne különféle szülők hozzáállása.
2021. okt. 23. 19:03
3/9 anonim válasza:
Egy idő után nem fog alapvetően.
Mert ha nem lát akkor nem is néz
Simple as that.
4/9 anonim válasza:
Annyj életösztön egy 2 évesben is van, hogy nem fogja kiégettetni a szemét a nappal. Majd megtapasztalja, milyen kellemetlen, és leszokik róla.
5/9 anonim válasza:
Én szeretek a napba nézni, és csak -0,5ös a szemem. Hetente kb 2x biztos belenézek pár pillanatra, régebben fél percekre is. 30 vagyok. Semmi baja nem lesz, amennyiben nem percekig bámulja.
6/9 anonim válasza:
Elfordítod a fejét...miféle kérdés ez?
7/9 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy nem szabad! Pont olyan, mint ahogy azt megmondod, hogy ősz van, nem járhat szandálban.
8/9 anonim válasza:
Nem sok embert ismerek, aki a naptól megvakult volna, nem fog sokáig belenézni, mert kellemetlen, de mondd is neki, hogy ne nézzen bele.
9/9 anonim válasza:
Az hogy valaki nem néz hosszú ideig a napba, olyan ösztönös viselkedés, mint hogy a forró kályhán se tartja a kezét percekig. Ezt nem kell tanítani. Az állatok is tudják már a születésüktől fogva.
Mert fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!