Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy fiúra hány éves korig...

Egy fiúra hány éves korig lehet harisnyát adni rövidnadrággal bentre?

Figyelt kérdés
Elegem lett abból, hogy folyton leveszi a zoknit. Arra gondoltam, hogy "meglepem".

2021. okt. 21. 11:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
87%

7 evesre büntiből harisnya?? 🤦‍♀️

Lehetegsóznám a kávéd/teád érte. 🤷‍♀️

Megalázni lenne eszed, de beszélgetni, értelmesen (!) nem megy. Grat!

2021. okt. 21. 15:26
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát,a kérdést olvasva nem gondoltam,hogy 7 éves,azthittem vagy 2 éves gyereket akar szivatni ezzel.De sok 2 éves is már le tudja venni,ha nagyon le akarja.

Oka van,ha egy 7 éves nem akarja hordani.Kényelmetlen,sok idő felvenni,az iskola társak nem hordanak,odabent a 9 óra alatt melege van benne..

2021. okt. 21. 15:48
 33/42 anonim ***** válasza:
61%

Már bocsánat kedves 25-ös de miért idétlen egy felnőtt férfin a harisnya??

Ja gondolom azért mert ő fel mer öltözni rendesen, úgy sem látja rajta senki, meg ha látná is, mi gondja lenne vele, ja amúgy a kollégái látják rajta, és senki nem szólt neki egy rossz szót sem...

2021. okt. 21. 17:05
 34/42 anonim ***** válasza:
93%

Először én is azt hittem, hogy max. 3-4 évesről van szó. A harisnyával nincs bajom, de azért rövidnadrággal kombinálva még egy ovisnak is bénácska.

7 évessel beszéld meg értelmesen, hogy mi a gond. Ő mondja el, hogy miért nem szereti, te meg mondd el, hogy miért nem jó, ha leveszi.

Kompromisszumos megoldás: elmentek együtt vásárolni és választhat magának valami jópofa, figurás meleg mamuszt, és akkor abba nem kell zokni, de mégsem fázhat meg. És lehet normális szabadidőgatyában hozzá.

Fiamnak hasonló korában szörnylábmamusza volt. Imádta.

2021. okt. 21. 19:54
 35/42 anonim ***** válasza:
90%

Miert kell zokniba lenni a lakásba?

Az a legnagyobb baj, hogy a 7 éves gyereked úgy kezeld, mint egy 2 évest. Ráadásul alázással akarsz nevelni.

2021. okt. 21. 20:59
 36/42 anonim ***** válasza:
79%

Bármeddig ráadhatod amíg elviseli.

Kérdés, hogy mennyi idő után veszi le magáról.

2021. okt. 21. 21:31
 37/42 anonim ***** válasza:
79%

kérdés mennyi ideig viseli el még ezt a debil szülőjét inkább XD

de most komolyan, iskolás gyerek, most fel akarsz rá húzni egy harisnyát, hogy megbüntesd, mert nem akarja viselni a hüyle zoknidat?! nőj már fel pls, ha 14 évesen szülted is legalább 21 vagy már.

2021. okt. 21. 23:22
 38/42 anonim ***** válasza:
82%
ameddig öltözteted. utána azt veszi fel, amit szeretne. egy 7 éves fiú már kicsit nagy az öltöztetéshez, elsőre azt hittem max 2 éves. miért baj ha leveszi a zoknit otthon? szeret mezítláb lenni. folyton beteg? én is mezítláb vagyok itthon, nincs benne semmi rossz
2021. okt. 22. 01:10
 39/42 anonim ***** válasza:
41%
Nyugodtan adjál rá, kis rövidnacival vagy nélküle is akár, mai világba senki ne szóljon, hogy a fiúkra így, meg úgy nem lehet adni, nézzünk már körül a mai lányok hogyan öltözködnek.... De csoportszobába meg otthonra, szabadidőbe leggings is teljesen jó, naci nélkül csak max kicsit hosszabb felsővel, aztán kész !
2021. okt. 22. 09:38
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
7 évesre? Büntetésből? Elsőnek azt hittem, kicsi gyerekről van szó, úgy nem értem a harisnyaellenességet, vannak nagyon aranyosak, én is adok a 2 évesemre, itthon csak abba van, utcán pedig farmer alá. Így bárki hordhat szerintem, de rövidnadrághoz most sem adnám, 7 évesnek meg egyenesen megszégyenítő lenne. A megszégyenítés meg nem büntetés, és egyenesen gusztustalannak találom ezt a hozzáállást. Ha leveszi a zokniját mi van, biztos nem kényelmes neki, ne akard már ráerőltetni az akaratod. Engem anyám mindig a papuccsal traktált, állandóan cseszegetett érte, hogy vegyek fel, pedig mindig is utáltam, és mennyi szóváltást megspóroltunk volna, ha elengedi ezt a mániáját. Mai napig nem hordok itthonra papucsot, és a gyerekem is járkálhat mezítláb itt bent, ha akar. Ha hideg a padló, szól, hogy kér zoknit. 2 évesről beszélünk, a tiéd 7. Nem lesz semmi baja, had döntse már el.
2021. okt. 27. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!