Egy fiúra hány éves korig lehet harisnyát adni rövidnadrággal bentre?
10!
Nem a harisnya miatt. De "mink"??
Talán "mi". Esetleg.
Én körülbelül 2 éves korig adtam rá otthonra. Aztán bölcsiben már nem, mert ott nem szeretnek vesződni az öltöztetéssel és egyszerűbb volt meleg nadrágot adni rá és overál ha kimegy az udvarra.
Szerintem nincs ebben semmi ördöngösség. A fiam otthon volt hogy csak harisnyában és hosszú ujjúban volt és sosem szólták meg, hogy ez nem divat.
Ameddig hajlandó felvenni.Semmi nagy cucc nincs a harisnyában,csak sokan már ezen is rinyálnak és különcködnek.
Ha már nem akarja felvenni vannak aláöltöztetéshez hosszított alsónadrágok is,jégeralsók is.Egy próbát megér,hátha kényelmesebb neki.
Akkor azt is le fogja venni.
Miért nem viszed el úgy ruhát venni,hogy ő válasszon? Már azért elég értelmes hozzá.Elmondod,hogy neki kell olyat vennie amit szívesen fog hordani a hidegben is.Nem hülye,tudja milyen fázni.Hagyd,hogy próbáljon fel egy párat,ki fogja tudni választani azt amelyik neki jó.
Ha vékonynak találod vagy nem elég béleltnek akkor szólsz,hogy nézzetek szét melegebb után.
Azért egy 7 évessel már igen csak lehet ilyesmiről beszélni normális esetben.:D
"A harisnya féligmeddig bünti is lenne"
Mondjuk ez kicsit beteges...
Úgyis leveszi ha akarja, azt hittem ilyen bölcsis-ovis korú kicsiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!