Egy fiúra hány éves korig lehet harisnyát adni rövidnadrággal bentre?
Figyelt kérdés
Elegem lett abból, hogy folyton leveszi a zoknit. Arra gondoltam, hogy "meglepem".2021. okt. 21. 11:29
1/42 anonim válasza:
Sose🤣
Egy tréning naci pont elég!
2/42 anonim válasza:
És bármit levesz ha le akar!majd ha fázik akkor nem fogja levenni!
3/42 babyboom567 válasza:
sosem hordott harisnyát,5 éves
4/42 anonim válasza:
Akármeddig, ha hagyja. Nálunk még gimiben is hordott az egyik fiú (teljesen normális), nagyon praktikus tud lenni nagy hidegekben.
5/42 anonim válasza:
A harisnya rosszabb abból a szempontból, hogy azt is le akarja venni, mint a zoknit. Húzza és már lehúzta a lábáról, de a body miatt nem jön le, lifeg a lábfején, és elesik benne...
6/42 anonim válasza:
Sosem adnék fiúra harisnyát, a lányaimra is csak szoknyához.
7/42 anonim válasza:
99 éves korig. Sokan felnőttként is hordják, télen sportoláshoz pl.
De ahogy az 5-ös írja, jó eséllyel csak rontani fog a helyzeten.
8/42 anonim válasza:
Az enyémek sem hordtak sosem. Az elsőnél próbálkoztam néha téli hidegben anorák alá adni még bölcsiben, de kínszenvedés volt felpasszintani a "hurkáira" és utálta, úgyhogy maradt a zokniba tűrt melegítő. Egyébként már megszoktam, hogy a fiaim sokkal kevésbé fázósak, mint én, a fűtési szezon 20-22 fokában itthon simán egy szál alsógatyában vannak (tiszta apjuk...) és hát azóta se vesznek zoknit (emelet és szőnyeges parketta van mondjuk). Az ilyen cicanadrág+rövidnadrág kombót téli focihoz szoktak viszont hordani, csak azt már hivatalosan "aláöltözet" néven illik hívni :)
9/42 anonim válasza:
Én oviban adtam rá, mert a csoport nagy része is úgy öltözött. Illetve télen praktikus volt: rövidgatya le, kinti nadrág rá. Ha semelyik fiú nem hordott volna harisnyát, akkor én se küldtem volna be úgy, nehogy kicikizzék.
10/42 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a nagy harisnya ellenzés, mostanában ez lett a divat?
Nálunk a családban mindenki hord télen vagy hűvösebb időben harisnyanadrágot, mindenkinek van belőle jó pár darab. A lányoknak alap és a 13 éves nagyobb fiú is simán fel veszi nyafogás nélkül a harisnyát. Arról nem is beszélve hogy az apjuk is fel veszi, és nem aláöltötőt, ha nem rendes harisnyát.
Szóval tényleg nem értem, vagy lehet mink vagyunk ennyire el maradottiak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!