Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy fiúra hány éves korig...

Egy fiúra hány éves korig lehet harisnyát adni rövidnadrággal bentre?

Figyelt kérdés
Elegem lett abból, hogy folyton leveszi a zoknit. Arra gondoltam, hogy "meglepem".

2021. okt. 21. 11:29
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
62%

Sose🤣

Egy tréning naci pont elég!

2021. okt. 21. 11:34
 2/42 anonim ***** válasza:
86%
És bármit levesz ha le akar!majd ha fázik akkor nem fogja levenni!
2021. okt. 21. 11:35
 3/42 babyboom567 ***** válasza:
63%
sosem hordott harisnyát,5 éves
2021. okt. 21. 11:36
 4/42 anonim ***** válasza:
73%
Akármeddig, ha hagyja. Nálunk még gimiben is hordott az egyik fiú (teljesen normális), nagyon praktikus tud lenni nagy hidegekben.
2021. okt. 21. 11:41
 5/42 anonim ***** válasza:
80%
A harisnya rosszabb abból a szempontból, hogy azt is le akarja venni, mint a zoknit. Húzza és már lehúzta a lábáról, de a body miatt nem jön le, lifeg a lábfején, és elesik benne...
2021. okt. 21. 11:48
 6/42 anonim ***** válasza:
31%
Sosem adnék fiúra harisnyát, a lányaimra is csak szoknyához.
2021. okt. 21. 12:02
 7/42 anonim ***** válasza:
84%

99 éves korig. Sokan felnőttként is hordják, télen sportoláshoz pl.

De ahogy az 5-ös írja, jó eséllyel csak rontani fog a helyzeten.

2021. okt. 21. 12:02
 8/42 anonim ***** válasza:
73%
Az enyémek sem hordtak sosem. Az elsőnél próbálkoztam néha téli hidegben anorák alá adni még bölcsiben, de kínszenvedés volt felpasszintani a "hurkáira" és utálta, úgyhogy maradt a zokniba tűrt melegítő. Egyébként már megszoktam, hogy a fiaim sokkal kevésbé fázósak, mint én, a fűtési szezon 20-22 fokában itthon simán egy szál alsógatyában vannak (tiszta apjuk...) és hát azóta se vesznek zoknit (emelet és szőnyeges parketta van mondjuk). Az ilyen cicanadrág+rövidnadrág kombót téli focihoz szoktak viszont hordani, csak azt már hivatalosan "aláöltözet" néven illik hívni :)
2021. okt. 21. 12:04
 9/42 anonim ***** válasza:
83%
Én oviban adtam rá, mert a csoport nagy része is úgy öltözött. Illetve télen praktikus volt: rövidgatya le, kinti nadrág rá. Ha semelyik fiú nem hordott volna harisnyát, akkor én se küldtem volna be úgy, nehogy kicikizzék.
2021. okt. 21. 12:10
 10/42 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom mi ez a nagy harisnya ellenzés, mostanában ez lett a divat?

Nálunk a családban mindenki hord télen vagy hűvösebb időben harisnyanadrágot, mindenkinek van belőle jó pár darab. A lányoknak alap és a 13 éves nagyobb fiú is simán fel veszi nyafogás nélkül a harisnyát. Arról nem is beszélve hogy az apjuk is fel veszi, és nem aláöltötőt, ha nem rendes harisnyát.

Szóval tényleg nem értem, vagy lehet mink vagyunk ennyire el maradottiak?!

2021. okt. 21. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!