Nem bírom rászoktatni az önálló elalvásra. Mit próbáljak még ki?
2 éves lesz nemsokára. Az altatási kudarcaimnak egyenesen története van.
Addig ordít, ugrál, tekereg, amíg magamra nem veszem, nem érdekli az sem, ha már 24 órája semmit se aludt. Sok-sok álmatlan éjjelen vagyok túl emiatt, mert le akarom szoktatni arról, hogy rajtam alszik el. Mellette vagyok az ágyánál, simogatom, énekelek, mesélek, fogom a kezét, magára hagyom, kifárasztom... reggelig sorolhatnám, mennyi mindent csináltam már.
Jön a bölcsi, és tudom, hogy ott nem fog elaludni sima leteszlek-re, és gondok lesznek majd.
Kérem ne írjatok olyat, hogy "az enyémet egy napos kora óta leteszem azt' puszi pápá". Nagyon örülök, hogy a tiéd ilyen, de ez rajtam nem fog segíteni. Ötleteket, tanácsokat kérnék, mert már nagyon fáradt vagyok... köszönöm!
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek a sikeremet, hátha másnak is segít :) Kipróbáltam a "harcos módszert". Mese, jóéjt puszi, villanyoltás, és kijövök a szobájából. Az ajtót nyitva hagyom neki amíg el nem alszik. Persze eleinte nem tetszett neki a dolog, napokig küzdöttünk. Kijárkált, sírt utánam, de szépen elmagyaráztam, hogy ő már nagy, tud egyedül is aludni. Ha kellek, ott vagyok a szomszéd szobában, mindent hallok, ha valami baj van, szóljon és átmegyek. És szépen megnyugodott, 6 nap alatt elértem, hogy magától alszik el.
Közben a bölcsi egész jól megy, elsők közt alszik el.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!