Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen cipő (k) re lesz...

Milyen cipő (k) re lesz szükségünk az ősszel/télen?

Figyelt kérdés

1,5 éves kislányomnak eddig, a bedőlt bokái miatt SALUS szandált vettünk. De bejött az ősz szükség lenne egy zárt cipőre, illetve ha az igazi hidegek bejönnek, akkor egy bundásra, na meg a lakásba egy szandálra.

A kérdésem van-e értelme kintre is SALUS cipőt venni, mikor alig fogja hordani (napi 0,5-1 órát), ráadásul bundásat nem is hiszen hogy gyártanak. A szandi, meg a zárt cipő egy vagyon lenne. Vegyek inkább kintre monjuk egy ELEFAN-t márkájút, bentre meg egy SALUS-t, illetve egy bundás hótaposót megint egy másik márkát.

Adjatok kérlek tanácsot!

2010. szept. 2. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Elefanten!

abból vegyetek minőségit és drágábbat amit napi szinten tovább fog hordani.

ha nem nagyon jártok le hóban sétálni de bent sokat elvan akkor a szobacipője legyen jobb minőségü a kinti meg épp hogy megfelelő.

esetleg nézd meg aukciós oldalakon hátha valaki eladta a kinti salus-át alig viselten...

2010. szept. 2. 07:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy nézem, a Salus cipők semmivel nem drágábbak, sőt, szerintem picit olcsóbbak is, mint az Elefanten cipők... Szóval nem egészen értem a problémádat. És van bundás Salus is, pl: [link]

De nem csak a Salusnak vannak supináló cipői, szerintem keress rá a neten, barátnőm is valami cipőkészítő mestertől veszi a supináló cipőket a lányának.

Egyébként meg azért kell egy igazán jó kinti cipő, 1,5-2 éves gyerekkel egyre többet lehet sétálni, menni ide-oda programokra, vásárolni, nézelődni, szóval ne a napi fél órából (játszótér?) indulj ki!

2010. szept. 2. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Mivel 22 hetes veszélyeztetett várandós vagyok, így nem igazán tudunk sok időt kint eltölteni. Ráadásul vidéken élünk, ahol nem sok látnivaló van.

Miután feltettem a kérdést néztem utána, a salvusnak is van bundás cipője, a kérdés csak az, hogy lehet-e már kapni.

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!