Milyen cipő (k) re lesz szükségünk az ősszel/télen?
1,5 éves kislányomnak eddig, a bedőlt bokái miatt SALUS szandált vettünk. De bejött az ősz szükség lenne egy zárt cipőre, illetve ha az igazi hidegek bejönnek, akkor egy bundásra, na meg a lakásba egy szandálra.
A kérdésem van-e értelme kintre is SALUS cipőt venni, mikor alig fogja hordani (napi 0,5-1 órát), ráadásul bundásat nem is hiszen hogy gyártanak. A szandi, meg a zárt cipő egy vagyon lenne. Vegyek inkább kintre monjuk egy ELEFAN-t márkájút, bentre meg egy SALUS-t, illetve egy bundás hótaposót megint egy másik márkát.
Adjatok kérlek tanácsot!
Elefanten!
abból vegyetek minőségit és drágábbat amit napi szinten tovább fog hordani.
ha nem nagyon jártok le hóban sétálni de bent sokat elvan akkor a szobacipője legyen jobb minőségü a kinti meg épp hogy megfelelő.
esetleg nézd meg aukciós oldalakon hátha valaki eladta a kinti salus-át alig viselten...
Szia!
Ahogy nézem, a Salus cipők semmivel nem drágábbak, sőt, szerintem picit olcsóbbak is, mint az Elefanten cipők... Szóval nem egészen értem a problémádat. És van bundás Salus is, pl: [link]
De nem csak a Salusnak vannak supináló cipői, szerintem keress rá a neten, barátnőm is valami cipőkészítő mestertől veszi a supináló cipőket a lányának.
Egyébként meg azért kell egy igazán jó kinti cipő, 1,5-2 éves gyerekkel egyre többet lehet sétálni, menni ide-oda programokra, vásárolni, nézelődni, szóval ne a napi fél órából (játszótér?) indulj ki!
Mivel 22 hetes veszélyeztetett várandós vagyok, így nem igazán tudunk sok időt kint eltölteni. Ráadásul vidéken élünk, ahol nem sok látnivaló van.
Miután feltettem a kérdést néztem utána, a salvusnak is van bundás cipője, a kérdés csak az, hogy lehet-e már kapni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!