Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereknek mesefigurás...

Kisgyereknek mesefigurás ruhát hol vesztek?

Figyelt kérdés

Kedvenc mesemintás harisnya volt a kívánság. H&M-et megtaláltam neten, sajna nincs készleten ilyesmi.

Google most nem a barátom, mert vagy nem találtam méretben (ovis kislányra kell), vagy ahol találtam, több a kiszállítás, mint maga a harisnya...

Elsősorban rendes üzletre érdekelnének tippek, de webáruház is belefér, ha pl. van pesti átvétel személyesen. Bár mivel két napja túrom a netet, webáruházban nem reménykedem, hogy jönne szembe olyan, amit még nem láttam. :/

2021. okt. 8. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sinsay, C&A, Zara van kb minden plázában, ha ott nem találsz akkor érdemes benézni a Hádába is pl, de pont harisnyából nem tudom, hogy csinálnak-e egyáltalán mesefigurásat, meg nem mindegy milyen mesefigura, Minnie Mouse, Jégvarázs kb mindenhol van de pl a most kevésbé népszerű mesékből egyáltalán nincs választék.
2021. okt. 8. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól is függ melyik mese...
2021. okt. 8. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kínai????
2021. okt. 8. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Melyik mese melyik mesehős,nézd meg külföldi oldalakat is .
2021. okt. 8. 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Külföld nem fér bele, nem érne ide időre. Egyébként mancs őrjárat, jégvarázs, hercegnők, énkicsipónim. Létezni létezik ilyen, mert találtam, de kifogyva, méret nélkül, vagy személyes átvétel lehetősége nélkül (=nem éri meg a kiszállítási díj miatt).

H&M oldalát néztem, elvben lenne ilyen, gyakorlatban nincs, Sinsayben nem láttam (mármint a webshopban).

A másik kettőt megnézem, köszi!

2021. okt. 8. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én múlthéten vettem mancs őrjáratos harisnyákat egy bababoltból, sztem ott nézd meg
2021. okt. 8. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

H&M és piac. Valamint pizsamát (jégvarázs) az XXL-ben. Jégvarázsos zokni a piacról van. Felsők innen-onnan, leggings XXL-ből.

Jégvarázsos bélelt gumicsizma a turiból :).

Szóval gyűjtögetünk. Nálunk a Jégvarázs a menő.

2021. okt. 8. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Pedig mikor kellet akkor mi külföldröl rendeltünk ilyeneket ha nem volt máshol.
2021. okt. 9. 04:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!