A nagy márkás cipők mitől jobbak?( richter,dd step...)
Most csak azért kérdezem,mert 1hónap alatt kinőtte a gyerek a dd step cipőt meg a richter szandit. Mitől jobbak? A bokát kell fogniuk,persze ezek bőr cipők.
De pl deichmannba is látok sokszor olyat ami fele ennyi és bokáig ér az is.
Semmivel. De nem csak a bokát kell fogni. Talpa hajlékony kell legyen és nem formázott.
De egyébként a supinált cipő is ilyen. 10 felett csinálják a fanci cipőcskéket. Hát mi helyben csináltattuk. Nem a legmenőbb, nem márkás de ugyan olyan jó. 5ezer volt a recepttel.
Szupináltat nem veszek. Hát nem tudom a richter egy rakás...1hónap alatt szétesett a varrásnál a szandi. Dd stepet vettem eddig 2t. De nekem azt mondták ne legyen merev a talpa,ezek puhák.Az elefanten tartja a bokát pl.de árkan kb ugyan az.
Ti milyen márkát ajánlotok akkor?
Azért havi 30ezer 2cipőért😅
Biztos le leszek pontotva masok altal, de nem erdekel.
Mi pont emiatt, mert rohadt draga egy dd step meg ilyesmi cipők es a gyerekem kinövi par het alatt. Mikor megtanultak jarni, akkor eleinte meg szipiszupi markas cipoket vettünk. Masfel-2 eves korukban valtottunk es en nem vettem csak siman a deichmannbol kb 6ezer forintokert, nike-t,adidast néha. A nagyobb gyerekem 8 eves es koszoni szepen semmi baja, teljesen egeszseges a laba, nem ludtalpas stb.
Az egyik gyereknek ott vettem cipőt,ahol tudtam,kínaiban is, mert akkor azt tudtuk megfizetni,minden rendben a lábával.
Kicsinek szupináltak,szamos,d d step,minden rendben a lábával.
Én szerintem ha egészséges alapból a gyerek lába,tök mindegy mit adsz rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!