Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eden tiktok? Nem rossz a...

Eden tiktok? Nem rossz a gyereknek, hogy vele hakniznak?

Figyelt kérdés

Aki nem ismeri: kb minden videó a kislányról szól. Olyan 80 százalékban arról, hogy kimondatják vele amit a kommentelők kérnek.

Még mielőtt elkezdődne, nem velük foglalkozom csak mindig feldobja hiába tiltom.

2021. okt. 1. 07:05
 1/2 anonim ***** válasza:
56%

Ha egyre gondolunk akkor szerintem nincs gáz vele

Vagyis ha nekik jó, akkor nincs

Én úgy látom ha a kicsi akar, akkor beszél, és még élvezi is😄

Az apukája pedig borzasztó odaadó és gondoskodó

Aranyosak amúgy, és amíg a kislány nem érzi kellemetlennek addig ki vagyok én, hogy beleszóljak

2021. okt. 1. 07:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ja, tök cukik meg minden, de kirakatba teszik a gyereküket, könyörgöm. A csapból is az folyik az utóbbi időkben, hogy mennyire káros és veszélyes ez a gyerekekre.

Az meg, hogy kimondatják vele azt, amit a kommentelők kérnék.. B.szki, a papagájommal nem tenném meg ezt. Komolyan nem fér a fejembe, hogy a többség ezt nem találja brutál beteg dolognak.

2021. okt. 20. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!