Közölnéd a gyerkőc anyukájával, hogy…?
Fogjuk rá, hogy rokon kisfiú, első osztályt kezdte és nem barátkoznak vele a többiek. Kis vagány, szöszi kék szemekkel minden elfogultság nélkül egy nagyon helyes kissrác, DE a szülők egyik tagja plusz a velük élő nagyszülő olyan láncdohányos, hogy a lakásban szó szerint vágni lehet a füstöt, nincs hova szépíteni, hiába tiszták… büdösek.
Anyukának fogalma sincs miért nem barátkoznak vele a többiek, nekem
ez a tippem van, mivel általános alsóban nekünk is volt hasonló osztálytárs, ott a tanítók egyesével végigkérdezték az osztályt -köztük engem is- hogy miért? És persze az egyöntetű válaszok azok voltak, hogy mert büdös. Tényleg az volt, nem lehetett megülni mellette, bármennyire is fájó vagy csúnya dolog ez, a gyerekeknek is van orruk, egy büdös osztálytárs pedig egyszerűen nem kívánatos.
Megpedzegessem nagyon esetleg, vagy hagyjuk a tanító nénire, hátha ő is végig meetingeli az osztályt?
Ilyen esetekben egyébként mit lehet tenni, hogyan lehet változtatni? Mert a szülő/nagyszülő 100%, hogy nem fognak, az én családomban sohasem dohányzott senki… lehet valahogy annyira külön kezelni a ruháit, hogy rajta ne érezzék?
Közölnéd a gyerkőc anyukájával, hogy…?
Hogy? Hogy nem dolgoztad fel, hogy suliban volt egy büdös osztálytársad, ezért azt rávetíted a gyerekére, mert ő is büdös neked?
Nevetséges.
Jaj hát ez az ő dolguk.
Nálunk aposom ilyen suttyó, hogy állandóan bagozik de mit lehet vele tenni..? Semmit. Mondjuk én egy mp-et nem éltem vele, meg a gyerekeim sem, bár ha nem dohányozna, akkor sem tenném.
Kolis szobatarsamnak, szegénynek uilyen szülei voltak. Állandóan cigiztek benn a lakásban. Emlékszem, úgy indult a vasarnapja, hogy újra kimosta a "tiszta" ruhait, miután visszajött a koliba otthonról.
Ők ezt amúgy nem érzik de sztem eszükbe sem jut, hogy a gyerekük emiatt büdös és nem lesznek barátai. Sztem ne te vilagositsd fel őket.
Én itt ítelkezést nem a kérdező részéről olvastam...
Pletykálni meg azért úgy szokás, hogy legalább 2 résztvevő tudja, hogy ki a bánatról van szó. Ez így se nem pletyka, se nem ítélkezés. Bár attól, hogy valaki 12 órát dolgozik, még nem kéne tönkretennie a gyereke egészségét. Számomra azért nem ez a jó anya legfőbb ismérve.
Itt a szomszédban is van egy család. Kis lakás, mindenki bagózik bent a lakásban, a kutyáik javarészt bent végzik el a dolgukat, értelemszerűen a macskák is. Olyan büdösek mint a rohadás. Ha csak kinyitják a bejárati ajtót forog a gyomrom. Én nem tudom, hogy a hormonok milyen hatással vannak a férfiak szaglására, de a csajnak szokott lenni pasija, és amúgy barátai is vannak, láttam őket. Egyszer voltak náluk a lakásban. Nyilván a bagószag is undorító, de nekem sem az a tapasztalatom, hogy csak ezért ne barátkoznának valakivel, még gyerekkorban is. Gondolom óvodába is járt, ott nem volt ilyen gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!