23 hós a kislányom, bodyt hord, amíg lehet veszek, télen hidegben még én is szívesen felveszem, hogy ne fázzon a derekam.
Amíg van méret én mindenképp veszek neki, tudom, hgoy szobatisztaságnál már nehezebb lesz, de akkor is, ha elmegyünk hidegben én bizony rá fogom adni.
2010. aug. 31. 23:21
2/9 anonim válasza:
Én addig veszek neki, amig pelenkás. Még az, 21 hónapos lesz. Kényelmes, nem csúszik fel, és melegben van a dereka végig! Ha már szobatisztaság felé közelítünk, akkor nem veszek neki többet, mert macerás .. nem tudja kikapcsolni, a nadrágot, bugyit meg egyedül is le tudja tolni. A praktikumát kell nézni a dolognak. Én vennék 18 hónaposnak, télire meg pláne!
2010. aug. 31. 23:27
3/9 anonim válasza:
Az én lányom is hord még body-t majdnem két éves de még nem szobatiszta és jók rá a 86-92-es body-k -márkától függően-
pont a fennt irtak véleménye alapján döntöttem igy én is - dereka, háta és maradt még tavaszról miért ne?
2010. szept. 1. 07:50
4/9 anonim válasza:
A body nagyon jó, mert védi a derekát.
Természetesen veszek neki(k).
2010. szept. 1. 08:47
5/9 anonim válasza:
nekem a nagyobbik júniusban múlt 2 és fél éves, már szobatszta egy ideje, de alváshoz, vagy ilyen hűvös időben még mindig azt adom rá. A derekát védi és nem macerás a pislés, csak annyi hgy így nem tud ő egyedül, hanem kellek hozzá én is. A Brendonban lehet kapni még 104-est is és a Tesco 2 évese is jó rá.98 cm és 12 kg. De ebből már elég 4-5 db (nekünk).
2010. szept. 1. 10:02
6/9 anonim válasza:
21 hós a lányom, épp ezen gondolkodtam tegnap, de arra jutottam, hogy veszek még neki télre bodyt. Tegnap póló+nadrág volt rajta, de ahogy játszott, mindig kint volt a dereka. Még nem szobatiszta, még pelusos, úgyhogy simán kényelmes viselet lesz a body.
2010. szept. 1. 12:31
7/9 anonim válasza:
Igen, én is veszek a fiamnak.
2010. szept. 1. 12:38
8/9 anonim válasza:
18 hósnak naná hogy vettem. Most 29 hónapos, már jó úton haladunk a szobatisztaság felé, van még pár 98-as bodyja, de idén télre már nem veszek neki. JÖnnek az atléták, lehetőleg hosszúak, hogy jól be tudjam gyúrni a gatyóba. :)
2010. szept. 1. 14:15
9/9 anonim válasza:
Én addig fogok bodyt venni a kisfiamnak amíg kapok rá:)
Most lesz 16 hónapos két hét múlva és 86-87 centi magas és 13 kiló.Mi most a 86-os bodykat hordjuk,de márka függő van olyan bodynk is ami kisebb és olyan is ami nagyobb méretezésű.
Télen mindenképp érdemes szerintem,hogy a kis hátuk védve legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!