Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves babának (fiú) mit...

1 éves babának (fiú) mit vennétek gyereknapra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

keménytáblás könyvet

kisautót

lego duplot

labdát

mágneses rajzolótáblát

keljfeljancsit

búgócsigát

formabedobót

vagy csak elvinném egy játszóházba, játszótérre, pancsolni a strand gyerekmedencéjébe, állatkertbe, nagymamához.

2011. máj. 24. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

nálunk ezek voltak a sláger ajándékok a szülinapon (1 évesen.-)):

100 db labda csomag

homokozó kagylós

mágneses rajztábla

furulya-bármi amivel zenét lehet "csinálni

kisvonat

fp tálka, amit egymásba lehet rakni.

Én csak jelképes ajándékot veszek, amúgy megyünk a városba a programokra...azt fogja élvezni igazán:-)

2011. máj. 24. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Gyereknapra mióta szokás ajándékot venni?? Főleg egy évesnek, akinek minden nap egyforma.

Vidd el valami programra, ahol lesznek neki való játékok, gyerekek stb.

2011. máj. 24. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem az utolsó hozzászóló első kérdését, de mindegy...

Az én lányom ugyan 16 hónapos, de tőlünk is megkérdezték, mit vegyenek neki?

kagylós homokozónak, nagy labdának,kerti pancsolónak (kis medence), beleülős úszógumi, bicikli ülés. kb. ezeknek örülnénk és lennének hasznosak.

2011. máj. 24. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Mi a nem érthető benne???

A gyereknap az gyereknap, nem szülinap vagy karácsony, hogy ajándékozni kéne. Hidd el, hogy többen vannak azok, akik az én véleményemmel értenek egyet és nem azzal, hogy minden csip-csup "alkalomra" ajándékkal tömjék a gyereket. És nem, nem azért írom ezt, mert nem telne rá, hanem mert ne ezt szokja meg a gyerek. A nagy alkalmakra kapott és fog is, de egy gyereknap az nem ünnep az én szememben. Elvisszük mi is játszani, kap fagyit, ennyi szerintem bőven elég..

2011. máj. 24. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is minden nap gyerek nap, szinte. Programokra én is elviszem, ahhoz sem kell gyereknap. A fagyit hanyagoljuk, mert még kicsi hozzá. De a rokonok egy része örülök, ha vesz egy két csip csup holmit, játékot a gyereknek. Mi is kaptunk anno, mikor gyerekek voltunk. ÉS egy csokit még biztosan kapok is, mert szerencsére még én is gyereke vagyok valakinek.
2011. máj. 24. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs ajándék gyereknapon. Valamilyen programra elviszem a gyerekeket, amióta nagyobbak.
2012. febr. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!