1 éves babának (fiú) mit vennétek gyereknapra?
keménytáblás könyvet
kisautót
lego duplot
labdát
mágneses rajzolótáblát
keljfeljancsit
búgócsigát
formabedobót
vagy csak elvinném egy játszóházba, játszótérre, pancsolni a strand gyerekmedencéjébe, állatkertbe, nagymamához.
nálunk ezek voltak a sláger ajándékok a szülinapon (1 évesen.-)):
100 db labda csomag
homokozó kagylós
mágneses rajztábla
furulya-bármi amivel zenét lehet "csinálni
kisvonat
fp tálka, amit egymásba lehet rakni.
Én csak jelképes ajándékot veszek, amúgy megyünk a városba a programokra...azt fogja élvezni igazán:-)
Gyereknapra mióta szokás ajándékot venni?? Főleg egy évesnek, akinek minden nap egyforma.
Vidd el valami programra, ahol lesznek neki való játékok, gyerekek stb.
Nem értem az utolsó hozzászóló első kérdését, de mindegy...
Az én lányom ugyan 16 hónapos, de tőlünk is megkérdezték, mit vegyenek neki?
kagylós homokozónak, nagy labdának,kerti pancsolónak (kis medence), beleülős úszógumi, bicikli ülés. kb. ezeknek örülnénk és lennének hasznosak.
Mi a nem érthető benne???
A gyereknap az gyereknap, nem szülinap vagy karácsony, hogy ajándékozni kéne. Hidd el, hogy többen vannak azok, akik az én véleményemmel értenek egyet és nem azzal, hogy minden csip-csup "alkalomra" ajándékkal tömjék a gyereket. És nem, nem azért írom ezt, mert nem telne rá, hanem mert ne ezt szokja meg a gyerek. A nagy alkalmakra kapott és fog is, de egy gyereknap az nem ünnep az én szememben. Elvisszük mi is játszani, kap fagyit, ennyi szerintem bőven elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!