Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kiabáltál először a...

Mikor kiabáltál először a gyerekeddel, és mivel hozott ki a sodrodból?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 21:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%
#17 akinek az anyja ilyen lekezelő bunkó annak a legkisebb vigasz lehet, hogy életében nem emelte fel vele szemben a hangját. Elég megnézni a stílusod, képzelem a gyerekkel is milyen hangnemet ütöttél meg, persze szigorúan halkan, 5 ló magasságáról. Ugye, kis "én mindenkinél különb vagyok" anyuci?
2021. szept. 24. 15:38
 22/24 anonim ***** válasza:
8%
21. Hát nálatok mindenképp különb vagyok!
2021. szept. 24. 16:07
 23/24 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem vagy.

Nincs számomra visszataszítóbb mint mikor egy anya önnön tökéletességét hirdeti. Egyébként is utálom az egos embereket, de ebben a témában pláne.

Mellesleg, aki ilyen kis szent, hogy ki se lehet hozni a sodrából, az nem beszél így idegenekkel, meg nem nyit úgy beszélgetést, hogy idegbetegez másokat, meg kijelenti, hogy különb ember.

Te csak egy mezei bunkó vagy, aki életében nem nézett tükörbe. Nagy cucc, vagytok páran.

Nekünk "szaranyáknak" meg van annyi önkritikánk, hogy beismerjük, hogy igen felemeltük a hangunkat, meg igen valamit jobban is csinálhatnánk.

Hidd el, millió ember szemében vagyunk mi különbek, nem véletlenül, mert mi látjuk a saját hibánkat, míg te tagadod, hogy egyáltalán lenne olyanod. Pfejjj

2021. szept. 24. 16:15
 24/24 fowe válasza:
73%
Apuka vagyok. Két órája kb. Hisztis volt az egyhónapos kisfiam, Én meg nem vagyok az ölbevevős dédelgetős típusú apa. Jelzem van egy 5 éves fiam is. Ráförmedtem a picire hogy mi a bajod kisfiam? Erre az anyja a konyhából. Ne kiabálj a gyerekkel mert sodrófával leütlek. :D A párom rögtön tudta: Peluscsere, etetés.
2021. szept. 25. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!