Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig mentél/mennél...

Hány éves koráig mentél/mennél be a fogorvoshoz a gyerekeddel?

Figyelt kérdés
Milyen kortól lenne az, hogy csak a váróban vársz odakint?
2020. okt. 6. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

18 év..

Van 3 gyerekünk, 15,13,10 évesek! Bemegyek velük, mert szokták kérni. Ha mondanák akkor nem megyek be 🙂

2020. okt. 6. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

1. osztályban jöttek be velem a fogorvoshoz legutóbb a szüleim. De akkor is csak dísznek/fizetni, mert nem igényeltem a jelenlétüket. :D

Ez nem életkori sajátosság. Apám még most 52 évesen is tulajdonképp "fél" a fogorvostól. Nagyon nem szeret oda járni.

Én meg elsőben se féltem. (Amúgy akkor voltam ott életemben először. 4 fogamat tömték)

2020. okt. 6. 13:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is azért mennék be, mert fél, hanem hogy tudjon velem konzultálni menet közben.
2020. okt. 6. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Marmint a fogorvos a kezelésről.
2020. okt. 6. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Én 13 éves koromban kaptam fogszabályzót és az első alkalom után már egyedül jártam. Havi kontroll volt, minden áldott hónapban egyszer mennem kellett, nyilván nem jöttek velem minden egyes alkalommal munkaidőben a szülők.

De felnőtt emberek is vannak így, hogy kísérj el ide-oda amoda, pedig nem olyan a vizsgálat, hogy utána nem tudsz járni és szükséges valaki segíteni. Csak egyedül félnek, vagy nem tudom. Ha neked nem teher, akkor menj velük. De szerintem nem fontos.

2020. okt. 6. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig a gyerek igényli és neked sem teher. Ha már kommunikál egyedül az orvossal onnantol megvárhatod a váróban. De ha kéri akkor menj be vele nyugodtan
2020. okt. 6. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
14 éves koráig kb. Utána is mentem de a váróban voltam.Amikor fogszabályzásról volt szó 16 éves korában akkor is bementem hogy nekem mondja az orvos a dolgokat meg árak stb. Sima kontrollra meg már én nem kellettem.
2020. okt. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!