Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kiabáltál először a...

Mikor kiabáltál először a gyerekeddel, és mivel hozott ki a sodrodból?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

9

Na egy szuperanya..

Szerintem néha mindenki eléri a határát. Emberből vagyunk.

Én is kiabáltam mar az egy évesemre,ha nagyon kiborított,ez van. Utána lelkiismeretfurdalasom van és sajnálom,de néha pukkan az ember agya.

2021. szept. 24. 10:59
 12/24 anonim ***** válasza:
5%
11. Engem ez a szuperanyázás borít ki. Csak azért, mert képes valaki normálisan, nem ordítva és állandó türelmetlenséggel nevelni gyereket, máris leszólják. Nem kell szülni, nem muszáj.A kiabálós anyák aztán csodálkoznak, ha a gyerek kezelhetetlen és közösségben is problémás lesz. Ja, amikor jön a családi pótlék meg a kedvezmények, akkor csupa mosolygós arcot látni.
2021. szept. 24. 11:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12 a kettő nem így van összefüggésben. Inkább azért kiabálunk, mert a mi gyerekünk nehezebb gyerek, az enyémmel eddig mindenki rövid időn belül kiabált, már kicsinek is, vagy visszaadta és elment a közeléből, mielőtt megcsapja vagy kiabál. Már fél évesen is ez volt, nem vállalták vigyázásra, meg gyors volt, és csak cicin nyugodott meg. Másfél évesen nem vállalták bébiszitterkedésre sem:) Nehéz gyerek volt és cicifüggő. Most is nehéz gyerek.

Engem pl vertek, és nagyon kezelhető, csendes, szorongó, szófogadó gyerek voltam, amikor pedig nem voltam kitűnő, ordítottak is velem, nem hatott a viselkedésemre úgy, ahogy te írod. A te gyereked olyan magától, akihez nem kell emelned a hangod.

Gyere, vigyázz az enyémre, fizetek órabért, nézzük meg, meddig bírod:)

2021. szept. 24. 13:24
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
12. A gyereked viselkedésének oka van. Ha idegrendszeri, akkor orvos kell neki és esetleg pszichológus. Ha egészséges, akkor pedig foglalkozni kell vele, lekötni, fejleszteni. De mindenek előtt türelem, ami sok szülőben egyáltalán nincs meg. Nekem van és ez meglátszik a gyerekemen.
2021. szept. 24. 13:38
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez a sok szuper anya. 😆 nevetséges 😆 egyébként hogy lehet össze kötni a kiabalást a pénzzel? Nem is értem. Mindenki nevelje úgy a gyermekét ahogy jónak látja. Néha elő fordulhat kisebb ordibálás mindenhol. 1 hónap alvás nélkül már lehet kissé kimerült teszi a szülőket. De aki végigaludja az éjszakát az nem is tudja hogy ez milyen érzés. Mikor 10-15perceket aludtunk. Vagy estétől másnap reggelig felvoltunk. Sírt. Nem akart enni. Nyűgös volt fáradt de nem tudott aludni. Idegbeteg? Megneznélek titeket szuperanyákat hogy ilyen esetekben ki hogy reagálna. Én türelmes vagyok egyébként. De mikor sírtam a fáradtsagtól, fejfájástól nem tudtam mit tegyek hogy jobb legyen na az szörnyű. Amikor estem össze kb. De nem is panaszkodásként mondom ezeket .csak leírom azt amiben valószínű nektek nem volt részetek. :) előfordult igen 1x hogy kicsit megemeltem a hangom de egyből rosszul éreztem magam. Ezért mi rossz anyák vagyunk? Hát nem hiszem. Viszont ilyen okos és tökéletes szuperanyák ritkák mint ti akik mindenért is megszólják a másikat ha valaki nem úgy neveli a gyerekét ahogy ti drága szuperanyucik na hello
2021. szept. 24. 13:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 csak meg ne szédülj az ego szintedről miss tökély...

Atya ég. Aztán egy csecsemőt hogy a francba nevelsz, elmeséled? Fejleszteni? Újabban minden hülye fejlesztésre vinné a tök egészséges gyerekét.

Egy gyereket se kell fejleszteni, csak azért mert kihozza a sodrából az anyját/apját.

Jah a csp meg gőzöm sincs mikor jön, annyira vagyok rászorulva. De te biztos magadból indulsz ki.

2021. szept. 24. 14:43
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
16. Ugorj le az egodról az IQ-dra, aztán megértesz dolgokat. Amikor gyereket vállalsz, akkor kalkuláld be, hogy bizony nem fogja átaludni az éjszakát és te sem, hónapokig. Hogy sírni fog, mivel beszélni nem tud, hogy ringatni kell, beszélni hozzá, később játszani vele, énekelni stb. Szóval törődni vele. Ebbe a kiabálás semmiképp nem fér bele. Ha már én vagyok nem a miss, hanem a Mrs!! tökély, akkor elárulnám, hogy nem csak, hogy jól csináltam a gyereknevelést, hanem élveztem minden percet, amit a gyerekkel töltöttem.
2021. szept. 24. 15:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

12

Vegyél magadnak egy zacskó cukorkát. Megérdemled.

2021. szept. 24. 15:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Neked kéne leugrani az egodról, te beszélsz itt magadról úgy mint a világ legjobb anyjáról, aki makulátlan, hibanélküli. Persze el is hisszük muci.

Képzeld én is élvezem a gyereknevelést, csak én ember vagyok érzésekkel, nem valami kbacott szociopata, aki életében nem emelte fel a hangját (állítása szerint) de cserébe egy istenkomplexusos beképzelt rosszindulatú alak. Sajnálom a gyereked. Ha emelt hangot nem is kapott tőled, mást tuti.

2021. szept. 24. 15:28
 20/24 anonim ***** válasza:
16%

Jah amúgy benézted szivi, mert az én gyerekem már 2 hónapos kora óta alszik át éjszakákat, na jó újabban 1x ébed éjjel.

Ennyit rólad okostojás.

2021. szept. 24. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!