Náthára illetve köhögésre mit adjak a fiamnak mégcsak kezdödö? Ráadásul 39 hetes terhes vagyok és nem szeretném elkapni.
Figyelt kérdés
vigyem ezzel orvoshoz?2010. aug. 31. 17:57
1/4 anonim válasza:
Elsősorban méz, c vitamin, hagymatea v. kakukkfű tea. Orrspray (sósvizes vagy a homeopátiás Euphorbium). A nátha súlyosságától függően köptető is lehet (lándzsás utifű, stodal, vagy amit a gyógyszerész ajánl)
Amíg nem lázas és nem tart hetekig a náthája én nem vinném orvoshoz, ő sem mond mást.
2/4 anonim válasza:
Mézes meleg tea! Nem kell még orvoshoz vinni, ezt magad is kikúrálhatod! Van a lándzsás útifű szirup, Dr. Theiss patikájából a dm-ben is kapható, vény nélkül. Nagyon finom az íze, és hamar segít !
3/4 anonim válasza:
Jahm és sok folyadék, plusz napi 1000 mg C-vitamin is mehet.
4/4 anonim válasza:
Én Prospant adtam a fiamnak és vitamint. Sajnos nem használt, orvoshoz kellett vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!