Tényleg olyan furcsa, hogy 17 éves srác létemre imádom
a gyerekeket és szeretek velük foglalkozni, törődni?
Figyelt kérdés
Mint írtam 17 éves srác vagyok és nem, nem vagyok pedofil, hál' Istennek eszembe sem jut ilyesmi. (Tudom, hogy nem kellene ezt leírnom, de a mai világban sajnos sok az előítélet.) Amikor gyerekek közelében vagyok valahogy mindig vidám vagyok és szinte minden problémám elfelejtem, szeretek velük játszani, törődni, esetenként vígasztalgatni őket, ha valami problémájuk van stb. Tényleg olyan furcsa ez? Szerintem ez teljesen normális, de a saját korosztályomból sajnos úgy veszem le, hogy én ezzel kitűnök a "tömegből". Szerintetek velem van a baj?
Nekem nem fura, csak több a nő az ilyen pályákon, én már az újszülött osztályon is láttam férfit, ovobácsi is van az ovinkban, gyógypedagógust is ismerek férfit, nem fura egyáltalán.
2021. szept. 19. 21:10
2/6 anonim válasza:
Nincsen veled semmi baj, ez teljesen normális. A lányok is szeretik ezt, csak manapság kicsit fura a fiúk szemébe mi számít férfiasságnak, ne is törődj vele a fiúknak ne beszélj róla mert nem fogka őket érdekelni, lánynak meg nyugodtan miután megismerted, de ne ezzel próbáld meg őket meghódítani.
Szép tulajdonság ez semmiképpen ne változtass magadon mások miatt.
Sok szép napot!
2021. szept. 19. 21:11
3/6 anonim válasza:
Szerintem se fura. Legalábbis nekem nem. Nekem az öcsém is ilyen igaz ő 21 éves, de egész gyermekkorától szerette a babákat és a gyerekeket is, az enyéimmel is tök jól elvan, a gyerekeim is imádják. Ezen kívül van két pasi ismerősöm akik óvóbácsik.
2021. szept. 19. 21:13
4/6 anonim válasza:
20 éves a közvetlen szomszédunk és baromi jól elvan a közel 3 éves gyerekemmel. Nem tudom amúgy szereti-e a gyerekeket de ő jobban elvan az én fiammal mint én nőként ennyi idősen egy kicsivel. Én nem tudtam velük semmit sem kezdeni, sőt totál kivert a frász ha közeledtek felém.
2021. szept. 19. 21:21
5/6 anonim válasza:
Nincs probléma veled .
Menj olyan pályára ahol ezt kamatoztathatod .
2021. szept. 20. 07:59
6/6 anonim válasza:
Több ilyen férfi kellene, egyszer apa leszel, jól fog jönni az érzéked, elhivatottságod. Ezen felül sosem volt egyensúly az óvodapedagógus pályán, nemi szerepek szerint. Eleinte csak férfi lehetett óvodapedagógus, amikor még a 19.században Mo-on (és a világban) megjelentek az első ovik, mert pedagógusnak nők nem mehettek. A 20.sz-ra meg elnőiesedett. Jó volna megint több apafigura az ovikban, tehát valamiféle nemi egyensúly. Tanítóból is egyre kevesebb a pasi, sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!