Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyurmát szoktatok venni?

Milyen gyurmát szoktatok venni?

Figyelt kérdés

Most nagy gyurmaláz van nálunk, de előszeretettel összegyúrja, így nem túl szépek.

Play Doh gyurmákat vettünk eddig, különösen a kiegészítői miatt, de nem túl gazdaságos… egy kis flakon majd’ 1000 Ft és több szín kellene….

Milyen márkát érdemes venni, ami nem egyszer használatos, könnyű is formázni?

Egyszer próbáltam sütni, de nem igazán sikerült.

2021. szept. 13. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sima párszáz forintos olcsó gyurma. Mindig összekeveri a színeket, így felesleges drágát venni. Inkább többet veszek az olcsóbból. ICO márkájú.
2021. szept. 13. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a pepcoban szoktam venni, kiddy dough azt hiszem a neve. Talán 750ft a 4 db-os csomag és tök jó minőségű. Jó puha, és ha rendesen vissza van téve a dobozába, akkor nagyon sokáig használható. Simán kibír annyit, mint a play doh.
2021. szept. 13. 10:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekem a Pepco-s gyurmara vagy 10-en mondtak, hogy budos, ragad, malik, foltot hagy, kiszarad, hasznalhatatlan…. Ezert nem kiserleteztem.. de egy probat vegulis megerhet…

Megnezem az ICO markat is. Hol kaphato? 🙂

2021. szept. 13. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyi kis falusi gazdaboltocskában vesszük, így sajnos nem tudom megmondani, globálisan hol lehet még kapni
2021. szept. 13. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem semmi bajom a pepco-s gyurmával, tesóm is azt veszi a gyerekeknek, barátnőm is az ő gyerekeinek. Kifejezetten szeretem az illatát, nekem a play doh néha rohadt büdös és nem egyszer volt “romlott”. Mintha ragasztó lett volna, úgy hozzá ragadt a gyerekek kezéhez, a sötétebb színek meg befogták a kezüket.
2021. szept. 13. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma megyek a Pepcoba délután, veszek egyet! 🙂
2021. szept. 13. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!