Ki milyen gyerekhámot használ?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok márkát, vagy igazából mind ugyanolyan?2021. szept. 12. 07:47
1/7 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk a héten, egyelőre szereti. :)
3/7 anonim válasza:
Nekünk skiphop van és szeretjuk:)
5/7 anonim válasza:
Nem ugyanaz mindnek a célja? Ha szereti fogni a kezed, akkor csuklópántos, ha meg nem, akkor hátizsákos. Ugyanazt tudja. Gyerek zsinóron.
6/7 anonim válasza:
Semmilyet megtanulták hogy fogni kell kezemet ha szótfogadatlan voltak és megpróbálták a kezüket kirántani akkor szorosabban fogtam.
7/7 anonim válasza:
Nemrég vettem a másfél éves unokámnak. Nem tudom a márkáját, de egyszerű pántokból álló kantár forma.
Forgalmas helyen laknak, és a kicsi jó tempóban motorozik. Eszembe se jutna elvárni, hogy közben fogja a kezemet. Nyilván tanítjuk, hogy az útest szélén meg kell állni, de nem szeretném, hogy adott esetben azon múljon az élete, megáll-e magától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!