Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyereknèl mennyire elnézhet...

Kisgyereknèl mennyire elnézhető, ha nem kultúràltan közlekedik?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk ismerősökkel mùzeumban, ès nagyon nem bìrt viselkedni a gyerekük közlekedèsnèl. Mindkettőnknek 6 èves fia van. Az enyèm tud kultùràltan közlekedni, de most utànozta a masik gyereket. Magàtòl nem kezdett el butasàgokat. Szegènnyel èn màr kiabàltam, meg a màsik gyerekre is, de az ő anyja a füle botjàt sem mozgatta.

Elszaladt a gyerek forgalmas pàlyaudvaron, elszaladgàlt a metròhoz vezető folyosòn, felmàszott korlàtokra, viràgtartòra, hirdetőtàblàra. (mèg bent a metrò/vasút àllomàson)Felurott egy padsorra ès vègigszaladt. A mùzeumban faragott pàrkànyra màszott, ferde tèrelvàlasztòra felvetődött.

Csak szerintem volt durva a visekledèse, en vagyok tùl szigorù, vagy tènyleg ugy viselkedett, mint egy veszett majom a leìrtak alapjàn.

Szegèny gyerekemet sajnàlom, aki szidàst kapott, mikor csak a màsik butasàgàt utànozta.

2021. szept. 2. 13:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%
Én többet a gyerekem közelében nem engednék ilyen neveletlen gyereket,mint az ismerösöd gyereke.
2021. szept. 2. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!