Másfél év körüli kisgyereknek milyen felvágottat vagy virslit vagy egyéb feldolgozott hústerméket érdemes adni?
Figyelt kérdés
Van olyan, ami nincs telenyomva tartósítószerrel és adalékanyaggal?2021. aug. 31. 06:16
1/13 anonim válasza:
Arra kell figyelni,hogy pl.a csomagolt virslire az legyen ráírva,hogy virsli.Mert abban minimum 80%-ék a hús.Ha az van rá írva hogy mit tudom én,baromfi rúd,na azokat ne vedd meg!Sonkábol is azt szabad amire az van írva hogy minimum 80%-ék hús tartalom.Ezeket par éve szigorították meg.A gagyi sonkára,virslire is rá volt írva,hogy virsli,sonka.Ma már nem írhatják rá,ha nem éri el a hús tartalom a 70-80%-ot.Szoval ami sonkának néz ki és az van rá írva,hogy szendvics feltét,vagy club cseme,ne vedd meg.A többi mehet.Az én lányom csak a spáros virslit szereti,már vettünk egy csomo félét,de csak ezt eszi meg.
2/13 anonim válasza:
Van, böngészd végig a csomagolásokat és tuti találsz igénynek megfelelőt.
3/13 anonim válasza:
Mi ezt szoktuk venni, nagyon szereti 😊
4/13 anonim válasza:
Pikok pure termékek nagyon jók.
5/13 anonim válasza:
Én is a pikok termékeket szoktam venni. De ha megnézed címkét, látod, hogy hány százalék hústartalmú. Olyat érdemes venni, ami minimum 80%-os.
6/13 anonim válasza:
Én az Aldiban szoktam venni 97 % hústartalmú, tartósítószermentes csirke és pulyka felvágott (Ponnath). Nem olcsó, de nagyon jó minőségű.
7/13 anonim válasza:
Mi a Spar Kölyök virslijét vesszük, abban még sok hús van és finom is, nincs műanyag íze.
8/13 anonim válasza:
Érdemesnek semmilyet nem érdemes adni, maximum adhatsz néha, mert nem hal bele.
De tökéletesen fogja magát érezni ilyen hulladékok nélkül is - a feldolgozott húskészítmények 90%-a az, ipari hulladék. Mi sosem eszünk ilyesmiket, szóval a gyerek se kapott még, hiszen sosincsenek itthon ilyesmik. Ja de, a férjem eszik néha szalámit, de abból sem adtunk neki, nem hiányolta még.
9/13 anonim válasza:
8 majd ha bölcsibe oviba kerül ott kap.
10/13 anonim válasza:
#8Istenem.😅😅🤦🤦🤦Jol nézunk ki ha már virslit sem egetunk😅😅Akkor mit esztek?Fény evők vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!