Növekedési fájdalom?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Kislányom Szeptemberbrn lesz 3éves,3-4hónapja időszakonkénk 1-2hetente előjön neki esti lábfájdalom. Maszirozni szoktuk neki akkor elmúlik!
Igazából mindig beüti,vagy elesik elég sokszor zöld foltos neki a lába a sok balesettől( folyamatosan szaladgál,ugrál,jászik,).
Dr nő szerint semmi baja nincs.(de igazából csak említette,hogy ez normális és semmi gond a gyerekkel)!
Lehet növekedési fájdalom?
Másnak is van néha,hogy fáj a gyermeke lába?
2021. aug. 24. 13:31
1/7 anonim válasza:
Hol fáj neki? Ha térdhajlatban fáj, vagy combtőben, akkor az, az én lányomnak is volt 4 éves kora körül, akkor nyúlt egyet, azóta nem volt. Emlékszem nekem sokat volt, nem izomlázam, hanem hajlatokban. Mondjuk én elég merev voltam/vagyok, nem hajlékony. Aki rugalmasabb, annak kevésbé fáj a növekedés.
2/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokat fájt a lábam, még 8-10 évesen is. Valószínűleg az lesz.
3/7 anonim válasza:
Keresztfiam 17 éves, kb.kisiskolás korától fájt neki amíg ilyen szép nagy kajla nem lett. Szerintem növekedési fájdalom lehet. Sajnos neki nem mulasztotta el semmi akkor. Ha jól emlékszem D-vitamint kellett ennie.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát a lábszárát szokta fájlalni illetve a térdét.(de csak esténként vagy éjjel ébred meg rá).
2021. aug. 24. 13:46
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, akkor nem hiszem, hogy növekedési fájdalom.. nálam se és gyereknél sem volt hasonló, inkább beütötte és azért fájhat.. Még ha vádli, azt mondanám görcs, dehát a lábszárát, meg a térdet? Az tömény csont, nem kellene fájnia..
6/7 anonim válasza:
Nekem is fájt, főleg este, emlékszem rá. A sípcsontban ilyen sajgó tompa fájdalom volt.
7/7 anonim válasza:
Nővekedési fájdalom nem létezik. De pl. Gyorsan növő gyerekeknél gyakori, hogy bármilyen fertőzés ráhúzódik a laza izületekben lévő izületi folyadékra és ez gyulladást okoz. Évekig szenvedtünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!