Menetrendszerűen mentek ki az udvarra, vagy sétálni?
Sokszor olvasom itt a kommentek között, hogy minden nap kimennek ugyanakkor, ugyanaddig. Nektek nincsenek olyan napok, amikor neked nincs kedved, vagy a gyereknek?
Pl ma alig voltunk kint délután, mert a másfél éves lányom fél óra után megunta és bejött inkább játszani (pedig nálunk még nem esik, végre Tök jó idő van, nincs dögmeleg) Kb hetente egyszer nekem sincs kedvem kimenni, ilyenkor délelőtt bent vagyunk. Nektek vannak ilyen napok?
Sosem percre pontosan mentünk ki...
Ahogy dolgunk es az idő engedi...
A 40fokba pl csak 5 után jöttünk ki. Mikor csak 25 fok van, egész nap kinn vagyunk. Ma egész nap esik, eddig ki se mentünk.
(Kertesház hatalmas udvarral, tele játékkal.)
2 éves, első napoktól így van.
3mas, nekem épp az lenne a rossz, hogy ennyire meg van tervezve, hát így sokkal nehezebb spontán programokat csinálni. (De ha nektek így jó :)
Mi minden reggel úgy kelünk fel, hogy még nem tudjuk mit fogunk csinálni. Van, hogy itthon maradunk, de van hogy délelőtt vagy délután beugrunk az autóba aztán megyünk vhova. Van, hogy egész nap kint vagyunk, van hogy csak délután, van, hogy megyünk a mamához, stb.
Laktunk kertesben, most pedig lakásban.
A kertesben sokkal spontánabb volt a kimenetel. Nyilván mert nem kellett hozzá se összepakolni (innivaló, törlőkendő, játékok...), se "rendesen" felöltözni (hátsókertbe kimentem fürdőruhában is ha úgy volt kedvem).
Lakásban ez nem működik. Ha nem indulunk el időben, akkor ki se jutunk. Hát ezért van szükség napirendre. Ami nyilván nem áthághatatlan, hanem egy rugalmas "menetrend".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!