Melyik a legjobb gyermek autósülés?
Közben rájöttem, hogy nem nekem írtad azt a mondatot:) Bocsi a felháborodásomért:)
Utánanézek ezeknek a teszteknek és üléseknek, és kiválasztok olyat, amit személyesen is meg tudunk nézni, hogy a kisfiam elfogadja-e.
Mindenkinek nagyon köszi:)
Nem érdekelt, mert ennek az ülésnek van pajzsa. Az övvel korábban sokat kínlódtunk, mert hol túl szoros volt, hol kibújt belőle .. És mivel alapvetően ellenszenvvel viseltetek az öv iránt, mert volt ismerősőm aki azért halt meg, mert be volt kötve illetve nagyon súlyos sérüléseket okoz az öv egy komolyabb baleset során így a pajzs nekem kimondottan tetszett. Persze hülyeség mert alapból csak 4-5 éves koráig védi a pajzs, utána anélkül használjuk, de addig is megnyugtatta a lelkemet.
de egyébként felesleges volt az aggodalmam, imádja mindkét gyerekem. És igen, nem kérem ki a gyerekeim véleményét, ha a biztonságukról van szó. Nekik leginkább az tetszene ha a kalaptartón feküdve utazhatnának. Így én döntök helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!