Melyik a legjobb 9-18-es autósülés? Nem izofixes, hanem sima! Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 11:20
1/5 anonim válasza:
miért 9-18 ig veszel?vegyél akkor már 25-ig.az jó lesz 4-5 éves koráig.mi a top rider választottuk,nagyon sok ülsét kipróbáltunk,és ez úgy tűnik az életben,élesben is bevált,nagyon kényelmes,kagylóülése van,jól dönthető,oldal,és fej védelem nagyon jó.nem billen a feje ki az ülésből és az ára se az egekig ér.A tesz veszen ujjonnan lehet venni,de mi siófokon vettük a bébycenterbe.ott nagyon jó választék van.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. okt. 1. 13:11
3/5 anonim válasza:
a legjobb, a lebiztonságosabbak a römer ülések.
4/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen van:
Törésteszten jó minősítést kapott.
Nagyon sokat jártam, néztem utána milyet vegyünk, beruháztunk és emellett döntöttünk, nagyon sokan ajánlották.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ikreim vannak, rámegy a gatyánk is :)
De én is a Römer mellett fogok dönteni, szerintem is az a legjobb márka! köszönöm a válaszokat!!!
2009. okt. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!