Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen elmés beszólásokat...

Milyen elmés beszólásokat hallottatok már kisgyerekektől, amiken szakadtatok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 20. 00:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
64%
Nékem van egy unoka testvérem most lét nyáron két éves és oda adtam neki a karkőtőim és kérdezték hogy honnan van. Mondtam hogy ilyeneket csak drágán lehet kapni. Erre azt felelte a 2 éves majd anyák élmények a 100 forintos a. 🤣😶
2021. aug. 20. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Vezetek, lámpánál allunk, 4 éves gyerekem mögöttem ül. Lámpa zöldre vált, előttünk álló mégsem indul. Gyerek az előttünk allonak:"Na mivan öreg, nem látod, hogy zöld a lámpa?! "
2021. aug. 20. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

11.est nem értem.

Tőlem most kérdezte meg a kisfiam, hogy kik azok a pszichopatások?

2021. aug. 20. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Strandon voltunk az 5 éves lànyunkkal, ültünk egy asztalnál és lángost ettünk. Megkértem, hogy hozzon a pulttòl egy szalvétát, elindult és félúton vissza kiabált hogy de csak akkor hozok ha ingyen van… a hely tele volt de a vendégekkel együtt jòt nevettünk rajtaxD
2021. aug. 21. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

Családok átmeneti otthonában dolgozok, gyakran hallok érdekes dolgokat, de ez pont pénteken történt műszakváltás előtt.

Van egy négy éves kislány, aki nagyon szeret, mindig jön hozzám "komolyan beszélgetni", ilyenkor leül velem szemben egy kis székre és keresztbe tett lábbal mondja nekem a szövegét. Volt nálam egy banán és gondoltam oda adom neki az egyik végét, majd miután végzett rohant be a szobába, hogy "Banánt ettem azzal a nővel! Azzal a nővel banánt ettem!". 😄

2021. aug. 21. 12:19
 16/16 anonim válasza:
50%
Tesóm(3 éves) bent volt anyamnal mikor öltözött, majd hangosan megszólal "Anya de csúnya szőrös pisilőd van, fúj takard el!"
2021. szept. 5. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!