Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen Anya az ilyen ?

Milyen Anya az ilyen ?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom közel 30-éves egyedülálló Anyuka akinek van egy 3,5-éves kislánya ! Egy éve él külön a párjától akivel egyébként jó kspcsolatban maradtak ! Sajnos viszont azt látjuk egyre többet van a kislány apukával sokszor ő megy érte még a bölcsibe is a város másik végéből ha szabadnapos ! Anyuka egyébként otthon dolgozik számítógépről! Anyuka nem főz nem igazán foglalkozik a kislánnyal utolsó percben mos ,hogy másnap a gyerekre tudjon mit adni ! A kislány állandóan a bölcsibe van ha nem ott akkor hétvégén apukánál ha apuka dolgozik akkor a gyereket lepasszolja rokonokhoz ,hogy ő mehessen szórakozni a saját társaságával ! A gyerekkel nem csinál programot ! Ha esetleg családdal találkozik a kicsire a családtagok figyelnel ő állandóan a telefont bújja !

#Milyen anya
2021. aug. 16. 08:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kerestem sose apámat, pedig keveset láttam :D
2021. aug. 16. 14:52
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

Hàt pedig èn is azt gondolom mint a 16 os. Ha anyuka írnà ugyanezt mindenki elhordanà. Konkrètan ide oda adja a gyereket mert neki 2 nap is sok belôle, aki szerint ez normàlis az magàra ismert.

“Azt írja csak, hogy a 3 éves gyerek nem megy programokra az anyjával! Ez normális szerintem, mikor kicsi volt én is hétvégén vittem a játszóra kb 2 órát az egyik napon, amikor jó idő volt és nem volt hisztis. Ez havi egy alkalmat jelentett. És én még csak nem is osztoztam apukával a hétvégén, csak a nagyiékhoz kellett vinni.”

Hàt havi 1közös program neked is elèg a gyerekeddel akkor valszeg te sem akartàl többet lenni vele .

2021. aug. 16. 15:56
 23/28 anonim ***** válasza:
38%
Szerinted amikor otthon voltunk KETTEN, akkor nem vele voltam, vagy mi? Csak nem a játszótéren koptattam a padot miközben szaladgál a fűben, hanem a kanapét koptattam, miközben szaladgált a lakásban. Attól, hogy havi egyszer mozdultunk ki szórakozási céllal, ugyanúgy voltam vele, sőt, jobban is, mint az, aki sokat van programon a gyerekkel. A kettesben töltött idő fontos, ahhoz pedig egy bölcsist nem kell elvinni sehova, hogy kettesben legyél vele. Az anya kettesben van minden nap a gyerekével akkor is, ha nem megy vele ki fagyizni, hanem bent legózik!
2021. aug. 16. 16:12
 24/28 anonim ***** válasza:
64%
Ja és a gyerek azt keresi, aki fontos neki, és az fontos neki, aki sokat van vele. Az én gyerekem nem keresi a buszsofőrt, pedig aztán nagyon keveset látja, ahogy a boltos nénit is!
2021. aug. 16. 16:14
 25/28 A kérdező kommentje:
Ha igazatok lenne megmondanám ,sajnos nincs ! Állandó dolog ,hogy keresi hová lehetne lepasszolni a gyereket . Apukához ,Nagymamához ,Tesóhoz akinek van két saját pici gyereke . Ő megy hétvégente a barátikörével bulizni hétköznap játszani de éjszakára is maradjon a kicsi annál aki épp vigyáz rá ! Apuka ugorjon a Pesti oldalról mert menni kell a gyerekért a bölcsibe ha véletlen szabadnapos aki egyébként napi 16-órákat dolgozik ! A bölcsi anyukától kb 25-percre van . Nincs baja a kis srácnak csak januári szeptembertől kezdi az Ovit . Anyuka kikészül ha két egésznapot együtt kell lennie a gyerekével vagy ha esetleg nem tudja bölcsibe vinni mert esetleg beteg a kicsi ! Persze nyugodtan mondjátok én vagyok a gonosz mert látom sajnos a dolgokat mert a szívem.szakad meg a kicsiért ! Tehetetlen vagyok az egész család az sajnos ! Valóban ellátja tiszta a gyerek eszik a bölcsibe csak valahogy tolyik rá ! Mindenki fontosabb a barátnők a munkája a telefon stb ! És igen a gyerkőc nagyon vágyik az anyja figyelmére eszméletlenül vágyik rá !
2021. aug. 16. 18:36
 26/28 A kérdező kommentje:
Ha átjön a gyerekkel akkor is csak nyomja a telefont nem figyel rá egy ühümmel le van rázva vagy ha el esik várja ,hogy valaki menjen oda hozzá meg sem mozdul ha meg sérül akkor jön az ,hogy én mit csináljak vele ?? A játszótéren elhadja mert a barátnőjével beszélget hipp hopp a gyerek nincs már ott !
2021. aug. 16. 18:39
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

Miért mondtad, hogy nincs programon a gyerekkel, ha játszóra is kiviszi?

Játszik? Ez szerencsejátékot jelent? Akkor mondd, hogy anyuka szerencsejátékozik, nem nyugtatta meg a sebesült gyereket, illetve elhagyja a játszótéren, na meg hetente több éjszakát a nagyinál és nagynéninél alszik(ugye ezt mondtad?)! Máris más a történet. Az, hogy mobilozik, tök normális, az is, ha keresi ki vigyázhat rá, hisz egyedül neveli, az is, ha az apja megy érte a SZABAD napján és az is, hogy szórakozni jár hetente egy két órát a barátaival! Nem tudom milyen abszurd elvárásaid vannak, de az esti mosás, a kevés főzés, bölcsibe járatni egy 3,5 évest egyáltalán nem abszurd dolog! Az se, ha az apja megy érte NÉHA, az se, ha anyuka szórakozni jár hetente néhány órát, az se, ha segítséget keres a gyerekvigyázásban és az se, ha dolgozik, és az se, ha mobilon beszélget másokkal vagy olvas valamit, de még az se, ha férfiakkal ismerkedik, esetleg másokkal szexszel! Az is normális, ha vannak barátai, és ahogy véletlen kikotyogtad, a barátaival közösen szervez gyerekprogramot(játszótér). Amikor az apa van a gyerekkel, az nem lepasszolás, az lenne a normális, ha felesben foglalkoznának vele! Miért gondolod, hogy apuka munkája fontosabb, mint anyuka munkája? Egyedül lenni a gyerekkel kemény, sosem tud pihenni és dolgozik is, neki csak az a pár óra van, amikor kikapcsolódhat, az is a pihenőidejéből megy el. Az sem ördögtől való, ha a nagyinál alszik mondjuk kéthetente egy éjszakát a gyerek, vagy a nagynéninél csapnak pizsipartyt. Jobb helyeken a nagyik ácsingóznak arra, hogy a szeretett unokájukkal legyenek, teletömjék kajával, meg elhalmozzák puszival, heti egy nap velük(pláne ha az anya is ott van) nem lepasszolás! Ha több nagyi van, értelemszerűen több helyre kell vinni.

Szerintem abszurd elvárásaid vannak, még most is így gondolom. Én sem ugrottam mindig, ha elhasalt a gyerek, nem is szabad, csak ha baja van, mondjuk vérzik, vagy sír. Tele van kék foltokkal, fogalmunk sincs, hogy szed össze ennyit, ha nagy baja van jön segítséget kérni, szerintem ezt fontos megtanítani. Ha jön megvigasztalom kis gonddal is, de nem viszem túlzásba, mondok egy "nincs nagy bajt" és megy tovább.

Az ciki, hogy ha jól értem szórakozás gyanánt szerencsejátékozik(ez az elmegy játszani, ugye? gondolom nem konzol..) de ennek semmi köze az anyasághoz. Az is ciki, ha játszón nem figyel a gyerekre eléggé, mondjuk körülkerített játszón ahol csak mi vagyunk én is inkább olvasok, ő meg hintázik.

Anyuka kikészül ha két egésznapot együtt kell lennie a gyerekével --ezt ő mondta vagy te gondolod?

2021. aug. 16. 18:57
 28/28 anonim ***** válasza:
73%

Akarták egyáltalán a gyereket? A leírásodból azt mondanám, nem szereti, vagy nem nagyon így képzelte a jövőjét. Sajnos sokat tenni nem tudsz.

Kiönti valakinek is a lelkét, mi a problémája? Nem lehet, hogy azért ilyen, mert egyedül maradt? Lelkileg mennyire stabil?

Sokminden állhat a hátterében...

2021. aug. 16. 20:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!