Láttam egy mesekönyvet amiben szinte erőszakosan "szoktatják le" a kiscicát a cumizásról. szerintetek ezek a könyvek nem ártanak többet? találtam a könyvről videót is.
https://www.youtube.com/watch?v=msijASfAubE
Ez borzalmas. Amikor kisgyerek voltam, engem is így próbáltak leszoktatni, brutális szorongás lett a vége, szerencsére az én anyukám visszaadta nekem, de az oviban nagyon szorongtam utána sokáig. na az ilyen állatságoktól felmegy bennem a pumpa. amúgy magamtól leszoktam róla, még iskolás korom elött teljesen.... gyerekem még nem született meg, de ha lesz, ilyen barbár módszerekkel biztos nem fogok bepróbálkozni nála. Nem hiába szokták a pelus elhagyásának ideje eljöttét is a kicsikre bízni, mert az is traumatizálhat és kialakíthat dolgokat!!!!
En sem ertem. Amikor ezt irtad, hogy barbar modszerek meg stb., mondom te jo isten, milyen mese lehet ez,kitépik a gyerek szajabol a cumit vagy mi?
Ebben semmi durva nincs ebben a meseben, lehet meg is veszem a kislányomnak. 2,5 eves es meg cumizik.
A nagyobb gyerekem egyebkent 2 eves volt, amikor a cumitunder elvitte a cumijait. Beraktuk egy kis dobozoba es másnap a dobozban a cumik helyett egy kid ajándék volt,amit a cumitunder hagyott neki.
Vagy te hogy gondolod, mikor kellene elvenni a cumit?Majd lerakja a gyerek?
Nyilvan nem vagy szulo, szoval fogalmad nincs, de a sok cumizas a fogsort rontja es majd kiáll a foga a gyereknek, ezért sem ajánlják. Ha rahagyod, akkor lehet 6 eves lesz mar es az velemenyem szerint talan kicsit sok.
De miért jó, ha 5 éves korában még cumizik a gyerek?
Egy év, és iskolába megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!