Szerintetek ki a hibás? 6 éves kislány a nagyszülőknél van pár napot. Kis lököttke a délutáni pihenő alatt fel kapcsolt egy kislámpát és valószínűleg szerep játékot játszva rátett egy papír zsebkendőt. A lámpa forró lett, meggyújtva a zsepit…
Nem értem hogy mi bajotok a kérdezővel. Többször is átolvastam és azt látom hogy csak az a baja a nagyszülőkkel hogy a kérdezőékre akarják kenni ezt a szerencsétlen véletlent, pedig ők egyáltalán nem tehetnek róla úgy mint ahogy a nagyszülők sem, nem állhatsz folyamatosan a gyerek fölött még olyankor is amikor alszik.
Miért nem lehet letudni annyival hogy “képzeld, ez történt, jól összeszartam magam de szerencsére senkinek semmi baja”?
Az ilyen véletlenek sajnos benne vannak a pakliban, nem lehet gumiszobában kényszerzubbonyban felnőni.
Először is pihenő időben az ember nem nyit be percenként, hogy a gyerek alszik-e hanem elhiszem hogy alszik és próbálok csendben lenni.
Másodszor: öcsém pont ennyi idősen majdnem tüzet okozott és ott is nagy balhé lett belőle és igenis a tesóm lett leszólva nem is kicsit, pedig nem tüzet akart csinálni csak nem tudta, hogy amit tesz abból bizony tűz lesz(nagyító lencsével játszott, gondolhatjátok). Attól még hogy nem tudja hogy tűz lesz a tesóm is tudta, hogy amit csinál nem olyan amit szabadna épp ezért csöndben csinálta ő is pihenőidőben, mert tudta, hogy akkor nem néznek rá XD
A kishölgy valószínüleg direkt csinálta ezt csöndben mert "rosszalkodott" és az ugye jó móka, a nagyszülők meg azért nem vállalják, mert egyrészt rájöttek nem tudják kellően felügyelni most még, másrészt nem akarják, hogy ez még egyszer előforduljon és akkor az ő felelősségük lesz ha meghal. Szimplán a nagyszülők is csak megrémültek.
Ki a fene vagdalkozik itt? 1-2-en, őket is lepontozzák. Persze, hogy szapulja a gyereket a nagyi, ha egyszer rájuk gyújtotta a házat. Te is szapulnád, ha nálatok történt volna. Tovább kell lépni.
(Egyébként van némi kamuszaga és kamuíróstílusa a történetnek.)
Hát ez hihetetlen basszus… :( nem sajnos nem kamu a történet, nem tudom miféle tudományos elemzéssel feltételezed ezt…!
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Mondjuk szerintem tudnia kéne egy hat évesnek, hogy a forró dolgok veszélyesek, meg azt is, hogy az égőt nem véletlenül hívják égőnek.
De szerintem nagyi megijedt, gondolom az eset után rögtön telefonált, még nem nyugodott meg. Olyankor meg némelyek beszélnek össze-vissza, én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!